gamzecgr eerdemd hazirlar çok işinizi gormez zaten evde kendiniz sıksanız daha iyi ama makineniz yoksa migros sanalda taze direkt var orda organik havuç suyu vardı bı bakın
Hulyab eerdemd benimde azalms bakiyodum havuc suyu organik olanlarindan ama bulamdm bende meyve sikcgi alicm artk
eerdemd rabiss_34 evet yarın ilk işimiz katı meyve sıkacağı almak olacak kendimiz sıkıcaz migros da buldumm havuç suyunu ama pahalı cidden en mantıklısı kendimiz sıkmamız
Yenibirannee eerdemd ben büyük kahvalticilarda buldum yurtdisi marka bir meyve suyu %100 havuc suyu seklinde satılıyor netten bakin isterseniz siparis verebilirsiniz belki
Aylinnnnnnn Googleden yakınınızda atom icecekcisi varmı diye bakın ben atomcudan alıp içiyorum 4 5 kiloluk şişelere bile alabilirsiniz
Aylinnnnnnn eerdemd ayy birde İstanbuldaymissinz heryerde vardır atomcu inşallah yakınındada vardır birde mutlaka deveci armudu ye bol bol ye ki hemen çoğalsın suyun şifa olsun Allah’ın izinyle
Rgmss eerdemd merhaba ankaradaysanız kızılayda guvenparkın orda beledıyenın arabalarında nar ve havuc suyu satılıyor.İstedıgınız kadar alabılırsınız.Sisesi 10 tlydı gecen haftalrda 🙏🏻