Balahatunn Ilk cocugumda 13. Haftada atildi serklaj, 37 de dikis alindi, 38+2 de dogdu. Simdi 12. Haftada dikis atildi, 29. Haftadayim, kasilma sanci icin adalat kullaniyorum, insallah 38 e kadar dayanir bu da
mother2 ElayAysen almıyorlar almıyorlar çünkü diksii aldıktan bir gün sonra bile olabilir diyorlar dogum😁😁
ElayAysen mother2 Aynen bende de 14 mm acıklık vardi ondan dolayi acilirken hemen doga bilirim ya da 1.2 gün sonra 😂🙏🏻
mother2 Melikeibrahim bebeklerimiz için herseye değer ben endol kullandım kasılma için o daha iyi bence ama hastaneden çıkana kadar şuan sadece Progestan kullanıyorum çok da ağrım olmuyor ara ara giriyor oda artık kanala yerleşiyor
mother2 ElayAysen hadi inşallah açılsın da doktorum diyor ki 1 haftaya da doğabilir 40 doldurup sezeryan da olabilir 😁😁😁
ElayAysen mother2 Ben doktora gittim dedim :D her halde 1 haftaya actırırım :D gecen cok agrim vardi doguruyorum zannetdim. Zaten az kaldı acılmamıza
ElayAysen mother2 yaa bana doktor kendini qripten koru dedi. Hamileligimde 2 defa qrip gecirdim. 1i 1 gun , 1i 2 gün felan . Cabuk iyilestirdim kendimi Şükür. Bogaza ve buruna pispisla duzeldim. Simdide inanmıyorum hastalanayim cunki evdeyim cok