teacher-mom21 Lazere gitmeyi özledim çünkü kıllar tekrar çıktı ve parfüm olmadan yapamazdım gece dahi sıkıp uyurdum şimdi kokuya asla gelemiyorum tüm parfümlerden tiksiniyorum… Et tavuk kola çay kahve çikolata görmek istemiyorum sevdiğim her şeye hasret kaldım
bdenerigokce teacher-mom21 dün canım çok kötü kola çekti ve dayanamadım aldım. Daha içerken mide yanmasından mahvoldum. 😔
Sweety11 teacher-mom21 of benimde aynı şekilde lazere gitmek istiyorum doğumdan sonra😭herhangi bi koku almak istemiyorum kahve çok severim içemiyorum diğer gebeliğimdede en nefret ettiğim şey kahve parfüm şampuan kokuları 😩🤯
Nur123aa teacher-mom21 bende lazer oldum 3 sene oldu azaldı tüylerim eskisi gibi çıkmıyor sizde niye öyle oldu ki
teacher-mom21 ArvenMom daha sayayım mi çift rahimliyim ve düşük riskim erken doğum riskim var ilaçlar ile bebeğimi rahmimde tutmaya çalışıyoruz bu derdim sizi tatmin etti mi?
ArvenMom teacher-mom21 ilk bebeğimi kaybettim diğeri prematüre doğdu bende bi ton ilaç kullandım herkesin derdi kendine büyük napalım dert mi kıyaslayalım yani şimdi kötü birşey dediğimi düşünmüyorum allah başka dert vermesin dedim bundan ne mana çıkardınız bilemem