Burdaki pozitif dogum hikayelerini okuyup insallah banada bir gun nasip olur diye
dua ederken doğum günümde 9 ekimde sancım ve nişanımın gelmesiyle çam ve sakuraya geldik muayne oldum 1 cm acilma nst duzenli sancı cıkıuor ama gün asla acilmam olmadi surekli eve yolladilar 11 Ekim oglen civarı birden aynı dizilerdeki gibi foş diye suyum geldi ben asla anlamam diyordum bu anlaşılmayacak gibi bir şey değilmiş hastaneye yatisim yapildi gunduz saat 6 dan ertesi sabah 7 kadar cok hafif dozda suni sancı verildi ama ben gülüp oynuyorum odada 7 den somra dozu bir yükseltti ama Allahim tabiki bu sirada o kadar saat 3 cm acilma daha fazlası yok yükselttiklerinden bi 15 dk sonra rabbim kimseye suni sancı alacak bir dogum yaşatmasin resmen adımı unuttum saçlarımı yoluyordum tabiki bu sırada acilmam hep 3 cm asla ilermeme yok ben ümidimi kestim sezeryan olucak derken saat 1 30 civarı 5 dk icinde tam açılma oldu ama ben bu sırada imdat yardim edin diye doktorlara yapışıyorum o kadar iyi doktorlardı ki anlatamam ellerimi tutup benjmle beraber ikındılar tam tamına saat oglen 1 39 da kızım şevvalimi kucağıma almıştım biraz disiklerim var ama kızımi kucağıma alınca hersey bitiyormus gercekten rabbim sizlere daha kolay bir avazda dogumlar nasip etsinnn🌸🌸💓