Srnrcvs Kızlar ıkı gundur yurumekte zorlanıyorum,bacaklarımın arası agrıyor pelvik kemiğim vs dogumla bı alakası olabılır mı bı baskı hısseıdyorm
KubraAydin Srnrcvs 30. Haftadan beri var , kuyruk sokumu vajija kemiği bacak arası ağrıları asla yurutmuyor bunlar 37. Haftadayım tek başına doğum belirtisi değiller ama
avakadominigi yenibirannis 30 haftadan beri vajinamda ve çok ayakta kalırsam yürürken bacak aramda sağa sola dönerken ağrım oluyor korkuyorum normal mi acaba sizde nasıldı şuan 34+3 üm.
avakadominigi karanmom 30 haftadan beri vajinamda ve çok ayakta kalırsam yürürken bacak aramda sağa sola dönerken ağrım oluyor korkuyorum normal mi acaba sizde nasıldı şuan 34+3 üm.
avakadominigi KubraAydin 30 haftadan beri vajinamda ve çok ayakta kalırsam yürürken bacak aramda sağa sola dönerken ağrım oluyor korkuyorum normal mi acaba sizde nasıldı şuan 34+3 üm.
karanmom avakadominigi korkmayn endişe etmeyin bende öyleyim bebek pozisyon almış sizdede herhalde vajina batması ağrı hissi çok normal çünkü aşağı dönmüş artık ayakta çok kalmayın bende kaldığımda daha hareket edemiyorum
avakadominigi karanmom en son kontrolümde baş aşağı idi.Salı tekrar var.Yataktan dönerken fln ağrı yaşıyorım ama normal uzandığımda hiç bişeyim yok bu çatı ağrısı mı oluyor.Afedersiniz vajina kısmımda ağrı şuan 34+5 im
karanmom avakadominigi canım benimde ilk gebeliğim olduğu için anlayamiyorum😂ama bendede hepsi var çatı ağrısı diolar kanala girmiş dediler bna
svgkrtozdmr Srnrcvs suan 40 haftaligim, ce haftalardir sol bacagimin agrisindan ustune basamiyorum resmen topal geziyorum ama hala gelen giden yok 🙈