Rumys1357 Selam hanimlar benim beta yavaş yükseliyor kesem 1hafta önce 6.9mm di kesenin içi boş dedi doktor bu hafta kontrolüm var dolar mı sizce korkuyorum boş gebelikse diye beta 2378 den 3698 oldu 2gunde
mombarbie_ Rumys1357 keseyi gördükten sonra beta takibi yapmayız önemli olan kesenin sagligidir haftaya görürsünüz bebisi
Rumys1357 ececan2006 onunla ilgili birşey demedi yavaş yükselmiş haftaya bı daha bakalım kese boş dedi sadece
Rumys1357 mombarbie_ kesenin şekli gayet düzgün ama etrafında kanama alani var demişti doktorum 2gun sonra gitmiş kanama alani dedi ben başka doktoro gittim birkac gün sonra o da yine kanama alani var dedi
Rumys1357 mombarbie_ ayy inşallah rahatlattiniz beni teşekkür ederim. Siz tecrübeli bilgilisiniz bu konuda siniz sanırım
mombarbie_ Rumys1357 uzun stresli bir yolculuk olucak pozitif olmaya çalışın ve bebeğinize odaklanın hersey Allahtan bol bol dua edin Güzel haberlerinizi alirim inşallah haftaya kalbinin atisinida duymak nasip olsun 🤍🤲🏻🐣
Pnar3534 Rumys1357 canm moralini bozmayayım benim bebek gözüktü ama kalp atışı durdu 1 hafta sonra. Sonra genetik test yaptırdım kanımda pıhtılaşma çıktı o yuzden böyle olmuş
Rumys1357 Pnar3534 onun için bir tedavi verdiler mi peki yada pıhtılaşmayi daha önce bilselerdi önlenebilir miydi acaba
Pnar3534 Rumys1357 tabii şimdi yine hamileyim. Bu sefer kan sulandırıcı kullandm öğrenir öğrenmez. 4 haftalıkken birde oksapar iğne çok şükür 22.haftaya kadar geldim
Rumys1357 Pnar3534 kan sulandırıcı düşük tehlikesi yapmıyor mu peki. Çok şükür maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Meneksem Kızlar sizlere bi sorum olacak bi arkadaşım için soruyorum 11 Ekim akşam vermış beta değeri 50 çıkmış bugün yine vermiş 104 çıkmış sizce nasıl üzülüyor çok artmamış diye bir de doktor kese yok şu an demiş ne zaman kese gözükür @mombarbie_
mombarbie_ Meneksem gayet iyi artış normal kese şuan görünmez vajinal ultrasonda 1500 üstü iken karından ultrasonda 5000 üstü olunca görünür
Meneksem mombarbie_ teşekkür ederim canım şuna gebeliğe dair bir şey belli olmaz yani sadece pozitif diyebiliriz
mombarbie_ Meneksem evet 2 günde 2 katı artış olmuş zaten geriye kese görmek sonrada kalp atışı duymak var 5+4ken kese gördüm 6+4 de kalp atışı duydum bunu baz alarak doktora gitsin ama bunlar Bi hafta oynayadabilir stres yapmasın