Ayselsilahimigetir Bu normal mi hanimlar anlam veremedim baştan kıyafetim islaniyordu diyorum nerden islandi sonra anladim ki karnımdan su çıkıyor 😀😀😀
Yarindanumutluanne Ayselsilahimigetir bunun mümkün olabileceğini sanmıyorum. Terliyor olabilirmisiniz
yenibirannis Ayselsilahimigetir ter olabilir bu mümkün değil benmde catlagım var ama böyle bişi yaşamadım
Ayselsilahimigetir Eslem2112 Meryem-H Yarindanumutluanne Gule1- yenibirannis Melonicka kesinlikle ter degil çünkü ayni yerden su sızıyor resmen ben önemsememiştim gülerek actim postuda böyle geri dönüş alinca tedirgin oldum yarin kontrolum var doktora danışacağım mutlaka dogumuma da cok az kaldi
Melonicka Ayselsilahimigetir kaçıncı haftadasiniz? Doktorunuzla durumu görüştünüz mü? Ciddi bir durum bu mutlaka doktorunuzla irtibata geçin
Melonicka Ayselsilahimigetir bence direkt doktorunuzu arayın ve yarını beklemeyin. Gerekiyorsa sizi takip eden hastaneye gidin acilden giriş yapın illa ki nöbetçi kadın dogumcu vardır. Bı baksinlar bir nst yapılsın madem eminsiniz ter olmadigindan ve doğuma az kaldı diyorsunuz her türlü ihtimali düşünmeniz gerekir.