gmzela1605 Arkadaşlar 2017 de tetanoz oldum . Doktorum gerek yok olmana diyor , 2. Gebeliğim bu. Sağlık ocağı hemşiresi senden imza alıcam sorumluluk senin beni doktorun ilgilendirmez diyo bana. Ölüme kadar gider mikrop kaparsan diyor .
Minnakkurabiyeveannesi27 gmzela1605 Kuzum ben daha geçen yıl doğum yaptım oğlum 18 aylık yani 2021 de olmuştum tetanoz ama bu hamileliğimde bir kez olman yeterli dedi sağlık ocağı her ihtimale karşı o nedenle oldum kendi doktorum da ol yada olma demedi tetanoz aşısının koruması 5 yıl diye biliyorum ama sonuçta tam 6 yıl olmuş gorunuyor size o yüzden bilemedim
Birannis Eğer 5 doza tamamladiysaniz öncesinde sanırım 5 yıl koruması oluyor ben 2019 da doğum yaptım 2 doz olmuştum o zaman şimdi 1 doz yeterli dedi ebem 1 doz oldum bence siz 1 doktora daha sorun ve olun aşınızı
BenSem gmzela1605 valla ben 2020 de oldum doğum yaptığım için. Dün doktora sordum. En az 1 doz yine yaptır dedi. Yani 5 yok koruyor bu ilaç. Senin 5 yıl geçmiş. Google bile yazsan çıkıyor. Doktorun neden olma dedi hiç anlamadım. Bence ol çok ciddi bi konu