Zeynep966 Hemen uyuyor yada ağlıyor reddediyor memeyi sagıp biberonla veriyorum asla silikon uçsuz agzına bile almak istemiyor biberonla mama verdik sonra anne sütü acaba onu mu istiyor önce yine emiyordu Şimdi hiç istemiyor
Minnakkurabiyeveannesi27 Zeynep966 Kesinlikle biberon verme kuzum ister istemez anne sütünde kendisi biraz daha çok çaba sarf ettiği için reddediyor olabilir
cokkasmabeabi Zeynep966 biberona bazı bebekler çok kolay alışıyor. Ucla emiyorsa ucla verin ama ağlasa zirlasa da biberon vermeyin. Çok küçük 2 güne unutur zaten. Sarılığı var mı? Sarilik olunca da bebekler emmiyor fazla.
Emel-34 Zeynep966 kafasını geri itmeye çalışsada izin vermiyorum kızıyor ağlıyor ama sonunda emmeye başlıyor. Kesinlikle vazgeçme denemeye devam et.
Aylinto Zeynep966 takibimi yapan ebe meme büyük olunca veya yanlış yerleştirilince bebeğin nefes almak için memeyi ittiğini söylemişti alttan meme desteği ile elinizi c yapıp ucunu c yaptığınız gibi tutup vermeyi deneyin inşaAllah Allah yardımcınız olur
Zeynep966 Minnakkurabiyeveannesi27 kullandık canım mama da veriyorum doktorun tavsiyesiyle o yüzden mecbur kullanıyoruz biberony
Zeynep966 cokkasmabeabi sarılık başlangıcı vardı canım o yüzden mamaya başkadık mecbur şırıngayla çok gidiyordu biberonla vermeye başladık şuan gelişimi yavaş 8. Günü ama doğduğu kiloda hala o yüzden biberon kullanmaya devam edicez mama da veriyoruz
Emel-34 Zeynep966 kafasına çok baskı yapmıyorum sadece itip memeyi ağzından çıkarmasını engelleyecek kadar
cokkasmabeabi Zeynep966 şırıngayla nasıl veriyorsunuz parmağınızı damağına koyarak mi? Benim bebegimde de sarilık vardı. Kendi uyanıp emmediği surece düzgün emmiyordu ama o süreç geçiyor. Meme reddi daha uzun ve yorucu bir süreç.
angel4545 Zeynep966 muhtemelen biberon kolay geldi ona çene kasları gelismesigi için memede zorlanıyorlar ilk etapta sagsaniz bile kaşıkla verin alışmasın biberona bir süre sonra sağımda süt az çıkıyor emmede daha verimli çıkış oluyor