Yesooo glsmogrtmn iki gün önce spinal sezeryan oldum. İnanın o kadar rahat geçti ki hiçbir şey hissetmedim. Girdikten 10 dakika sonra bebeğim çıktı 1 saat sonrada ben çıktım ameliyattan.. Her şey size bağlı. Ben kendimi psikolojik olarak hazırlamıştım. Ve düşündüğüm gibi bir ameliyat oldu. Şuan ağrılarım var ama o da normal ağrı kesici yapıyorlar zaten. Benim bebeğimde makat geliş olduğu için 37 haftamda alındı. Doktorum riske gerek yok dedi.
glsmogrtmn Yesooo ayy ne güzel Allah bagislasin inşallah darisi başıma vallahi pozitif oldum ben de şu an kendimi hazirlamaya çalışıyorum ☺️ Ameliyat sonraniz nasıl geçti peki
tubik7 Yesooo spinal sezeryanla epidural aynı mı. Brnim de makat geliş sezeryan olacağım ama bilmiyorum nasıl olmalı
glsmogrtmn Asel2147 sizin de çok az kalmış o zaman sezaryen mi olacak Allah’ın izniyle tarih aldınız mı
Yesooo glsmogrtmn kendinizi ne kadar motove edersiniz o kadar iyidir. Ameliyat sonrasında da ağrım vardı haliyle. Şuan geziniyorum ağrım arada oluyor.
Avril Asel2147 6 gün kaldı şaka gibi 🥲 zaman yaklaştıkça iyice stres olmaya başladım Nst de 40 üzeri sancım çıkıyor geçen haftadan beri ama doktor artık bu sancılar son haftalarda olur yalancı sancı şimdilik her şey normal gününü bekler diyor bakalım ne olacak 🥹 Sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🏻
Elzeminval İki tane sezeryan olmuş birisi olarak bilmiyorum ben çok zorlanmadım ama bunu şuna bağlıyorum ben hemen ayağa kalktım hiçbir şekilde yatmadım bebeğimi kendim alıp bıraktım ve karnı bağlamak çok önemli birde korse o göbek kısmı yürürken sallanınca ağrı çok oluyor 🥹
Bernnnaaaa glsmogrtmn bende makat gelişli sezeryan oldum anne olmak kolay değil elbette zor ağrı acı ama hepsini unutuyorsun 🫶
Nazalex tubik7 canım 38 den önce almıyorlar benim bildiğim. Çünkü o vakte kadar dönebilir. Suyun iyi nst iyiyse tabii
tubik7 Nazalex suyum iyi, nst de en ufak bi şey yok, bebek hareketleri şyi, gebelik zehirlenmesi yok, tansiyon doktor hariç kim ölçerse gayet iyi (11/7) civarı… Ama işye doktor mlçüp te yüksek çikinca alalım diyor. Strese giriyorum
Buse_98 glsmogrtmn ya canım benimde makat gelişli 37+3 38de alalım dedi doktor ama beklemekte istiyorum içerde kalsın biraz daha ama bazen kafası hala yukarıda nefes alamıyorum özellikle geceleri sendede oluyor mu midemin altında toplanıyor sanki oraya yapışmış gibi şaşıyorum
Yesooo Buse_98 canım benimde normalde 38+3 de sezeryan olacaktım.Kontrole gittiğimde Doktorum 37 haftasında alalım beklemeyelim riske gerek yok dedi. Bence doktorunuz dinleyin. Kafası yukarda doğduğu için bebeğim suyumu yutmuş şu an solunum sıkıntısı var ve yoğun bakımda. Doktorunuz sizin için en doğru kararı vermiş olacaktır. Bende ilk erken doğacak keşke biraz daha bekleseydik diyordum. Ama bence tam vaktinde oldu. Daha kötü şeylerde olabilirdi Allah korusun. Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
glsmogrtmn Buse_98 çok oluyor canım özellikle akşam saatlerinde beni çok sıkıştırıyo kafası yumruk gibi oturuyor kaburgamin altına ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Bence iyi kötü sen de 39un dolmasını bekle, benimki 39 dolunca o gün alinacak
Sosisligunlerr glsmogrtmn bende sezeryan oldum zorunlu sezeryan çatı kemiği darlığından dolayı endişe etmenize gerek yok rabbim kavuştursun inşallah 🤲🏻 Epidural anestezi ile oldum bir sıkıntı çok şükür yaşamadım size tavsiyem booool booool aşırı booool yürüyün çabuk iyileşirsiniz 🤗
Nazalex tubik7 doktorun en iyisini bilir tabi ama içinde acaba varsa başka bir doktora daha görün bence. Gün verme işinde her doktor samimi olmayabiliyor. Kendine görede gün veren var. Sizinki öyle olmayabilir tabi. O yüzden başka bir doktora daha baktırın
tubik7 Nazalex evet bunu da çok duydum. Çarşamba tekrar bir uğrayacağım hatta kendi tansiyon aletimi de götüreceğim orda da ölçeceğim çünkü benim cidden tansiyon sorunum yok o ölçünce öyle çıkıyor. o anki tavrına göre de konuşacağım beklemek istiyorum diye.
Elzeminval glsmogrtmn kesinlikle ilk kalkışta ağrı evet çok oluyor ama geçiyor siz kendinizi yere atmadığınız sürece sıkıntı yok 😁