m_arslan45 Kızlar merhaba 2. Bir çocuk düşünüyoruz şuan 25 aylık kızım var eğer bu ay tutarsa araları 3 yaş olucak hemen hemen beni nasıl bir durum bekliyor 2 çocuğu olup arası 3 yaş olan var mı neler yaşadınız ve nasıl geçiyor biraz korku birazda heycan var 🥲
mimar_anne m_arslan45 oğlum 9 buçuk aylık ben 2 aylık hamileyim aralarında 17 ay olacak inan bilmiyorum nasıl olacak 😁
Duygu_52 m_arslan45 Aynıyız canım benimde 2 buçuk yaşına gelmek üzere bi tane oğlum var 2.çocuk düşünüyorum beraber büyüsünler diye Allah nasip ederse bakalım 🌸 Nasıl olur bende bilmiyorum 🤷♀️ yaşayıp görücez 😊
Hasret_0 m_arslan45 Benim oğlumda 2 yaşında doğumuma bı kaç gün kaldı nasıl olcak inan bende bilmiyorum
aslanprenses_ m_arslan45 en güzeli ilk bebek kreşe gittiği zaman yapmak ikinci bebeği. Çocuğunuzu kreşe gönderiyorsunuz değil mi?
Elfve Her çocuk ve yaşı önemlidir bence ama kızım 21 aylıktı oğlum doğdu şimdi oğlum 32 aylıkken falan da diğer bebeğim doğmuş olcak zaman bi şekilde geçiyor ama 3 yaş iyi bence
m_arslan45 aslanprenses_ bu sene gönderemedim nasip olmadı bide 2 yaş olduğu için çok fazla seçeneğim yoktu seneye evet göndericem
Badgirl_ Benim şuan kizin 5 yaşında anaokuluna gidiyor ben de bu ay düşünmeye başladım bence gayet iyi olacak aralarindski yaş en azından benim için öyle ancak şimdi hazr olabildiğimi düşünüyorum 2 çocuğa
Yaprakdokumuseverr Badgirl_ bence 1 sene daha ertelemelisiniz çünkü 1.sınıf çok zor. İlgilenemeyebilirsiniz.
ardengunes Badgirl_ 5 yaş iyi bencede düşün hemen🥰 benim oğlum kasımda 5 yaşını doldurcak 2. Bebişimde kasımda olcak şuan 35 haftalık hamişim
ikicicek m_arslan45 benimde 3 buçuk yaşında oğlum var 35 haftalık hamileyim yani tam 3 buçuk yaş olmuş olacak araları bende merak ediyorum nasıl olacak diye şimdiden karnımı gidip gelip öpüyo doğunca ne olur bilmiyorum
Hagul03 Oğlum var 7yaşında 1.sınıf.2ciye hamileyim Kardeş Sevgisi Baya bı Çok .Okuluda Çok güzel gidiyor Şimdilik İlgileniyorum.Hersey Yolunda
Kiwitoveannesi m_arslan45 benimde 4 yaşında olucak oglum kardeşi doğduğunda bakalım bizi neler bekliyor bende çok heyecanlıyım
kayra21 Kızım 21 aylık 15 gün sonra doğumum var bakalım bizde durumlar nasıl olacak henüz farkında değil
Meryeminannesi20 Kızım tam 3 yaşında bende 21 haftalık hamileyim aralsrı 3,5 yaş ideal benim için bakalım neler yaşıcaz neler görcez 😇