Aygn canım bende ıkı yıl once yasadım. Gecmıstı tamamen gece uyuyamayınca panık atak gelmeye basladı hamilelkle yataktan sıcramaya carpıntu vesvese falan basladı bildiğin panık atak belortısı gıbı . Hormonlar tekrar tetıklıyormus. Doktora gıttım. Terapiye yönlendirdı ılacsız tedavı yani. Muazzam etkı edıyor onerırım. Terapi almaya basladıgomda panık atak gecırmeyeceğimi ama stresın az tetikledogını anladım. Uyıyamadıgın zaman asırı atak gelırse doktor passiflora ıc bır kasık dedi. Tamamen bitkisel hıc bırzararı yok sakınlık verıyormus. Kadın doğumcumda. Bız o surubu depresyon gecıren bütün hamılelere verıyoruz rahat ol dedı. Doktorunla bir görüp. Tek Başına altından kalkamayabılırsın. Destek aldıgıdna ataklar azalıyor ve bıtıyor ozellıkle terapi cok etkili.
Destek almak süper geliyor. Ben ıyıyım suan mesela. Atak gelır gıbı oldugunda derin nefes al ver. Vucud rahatlıyor o an baska seye dıkkatını ver. Kafan dagılınca atağında gıttıgını göreceksın. Kendıne sürekli şunu hatırlat tamamen beyinde olan bırsey ve sen o an cok iyisin bırseyın yok. Bebek bundan etkılenmez. Asırı stres yapman etkıler bıraz ama.bebek sen geırılınce o an gerıliyor. Hareketlerı vs. Sonra sen rahatlayınca o da rahatlıyor. Hem kadın dogumcunla hemde bır psikologla bu durumu görüş.iyi gelcek sana emin ol. Sormak ıstedıgın bırsey olursa elmden geldıgınde cevap veririm. En kıza zamanda ıyı hissedersın ınsallah