sweethome1000 Merhaba Kızlar öncelikle kısacık kendimden bahsedeyim.3,5 yaşında bir kız annesiyim.2020 haziranda onu aldm kucagıma…2024 haziranda da 2.yolda =) Sizinde son adetiniz eylülse ve pozitifi gördüyseniz buyrunn tanışalımmm
Zeybal34 sweethome1000 ilk gebeliğim tüp bebekle hamile kaldım. 2 eylül son adet tarıhim. İkiz bekliyoruz inşallah haftaya kalp atışlarını duyacağım.😊
ebruliii96 sweethome1000 selamlar 27 yasindayim benimde 11 aylik bir oğlum var şmdi 2.gebeligim son adet 1 eylül kese gözüktü bebek henüz gozukmedi 2 hafta sonra kontrol var bakalim hayirlisi 🙏🥰🌸
Sumeyyeky sweethome1000 ayy eveett 12 haziran gösteriyor bakalım sağlıkla gelsinler hepsi inşallah 🌸 benüm tüp bebek oldu transferin 17. Günü devam bakalım 🌸🌸
ucpprensesannesii27 sweethome1000 merhaba Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasıl etsin inşallah bende dün idrar testi yaptım çıktı henüz hastaneye gitmedim iki tane kızım var biri 2 buçuk yaşında diğeri 1 buçuk yaşında üçüncü yu kendimiz istedik çocuk seviyoruz çünkü Allah’ın gücüne gitmesin erkek istiyoruz inşallah sağlıklı hayırlı bı erkek evlat istiyoruz kız da olabilir yani Allah’ın işi sağlıklı olmasi Bizim için önemli
sweethome1000 Zeybal34 oy maşallah yaaaa sağlıcakla gelsinler kıyamam =) benmde son adet tarihi 4 eylül
Sercan Zeybal34 AA hayırlo olsun saglokla kucagınıza alın inşallah Allah yardımcınız olsun benim ilki ikiz erkek suan hamileyim bu hafta kalpt atısı duymaya gidicez inşallah,☺️
yeschef-13 sweethome1000 Evet ben çok erken fark ettim daha gecikmem bile olmamıştı ama belirtim çoktu şuana kadar 2 kere gittik çarşamba günü 3. Kontrolümüz olacak kesemizi gördük sıra kalp atışında inşallah 🧿❤️
ArasKemalvekardesi 2020 temmuz 30 da oğlumu aldim kucağıma şimdi de ikinci yolda 15 ağustos son adet tarihim
sweethome1000 yeschef-13 bnde farkettmde ikinci çocukta salıyomuş gerçekten insan tam 4 TE öğrendm bugn 5+2 ama yarın daha ilk kontrole gidicem 🤭
ArasKemalvekardesi sweethome1000 evet 🥰🥰 abi olacak bakalım bunun cinsiyeti ne olursa sağlıcakla gelsinler
mineoksuz11 Bende yeni öğrendim bakalım yarın kontrole gideceğim inşallah her şey yolundadır 🥹 5 yaşında kızım var kardeşim olacak mı diyip duruyordu bakalım öğrenince ne yapacak 🥲💖
yeschef-13 Baş dönmesi olan var mı aranızda? Benim hareket edince ya da ekrana uzun bakınca baş dönmem oluyor
Yavru-kus Bende 5+3 henüz çok yeni 3. Gebeliğim o yüzden erken gitmeyeceğim hastaneye 7. Haftada gidip hem keseyi hem kalp atışını duyabilmek için garanti olsun diye acayip sırt ve bacak ağrılarım var ve sürekli uykum geliyor gözlerim kapanıyor kendiliğinden 😅
Rynryn Yavru-kus bende aynısını düşündüm adetim 23 günde olduğu için daha erken öğrendim şuan 4 hafta 3 günlük sağlık ocağına kan verdim az önce 6 hafta falan olsun öyle gidicem hastaneye😅
sweethome1000 Merhaba kızlar ilk doktor kontrolümüzde gittik garip bi şekilde dediki ailede ikiz varmı? Yok hocam yapmayın dedim 😂 yani olabilirse olmayabilirde dedi. İki kese gözüktü… Ama kanama alanıda olabilir dedi. Ama dedim ilk kızımda daha erken gitmiştim doktora 2 kese gözükmemişti dedim. 🥹 haftaya belli olur bakıcaz dedi ..bana şimdi 1 hafta nasıl geçicek… Resim ekliyorum 🙋🏻♀️
ebruliii96 sweethome1000 bana da iki kese gordum gibi ailelerde ikiz var mi dedi hayir iki tarafta da yok dedim 2 hafta sonra bakalim tekrar dedi kalpten giderim heralde 🤣🤣🤣