Sev5 Nisaiste umudunu kaybetme hiç beklemediğin anda gelir emin ol. Bende hep hayal kırıklığı yaşadım ve beklemediğim anda geldi umudunu kaybetme hamileyim suan sana bol bol dua edicem 🙏
Nisaiste sevaldqn1 inşaallah sağolun hani emin değilim kahverengi bi leke grlmiş sadece iç çamaşırına sonra peçeteye sildim ona da geldi
Nisaiste emir_01 hadi yaa ama bazen ağrılar çocuğa işaret bilmiyorum hani arkadaşım adet sancsı gibi ağrım oldu demişti
-gamze-- Belirtisiz hamile kaldim ve regl agrisi gibi agrim oldu umudunuzu yitirmeyin tam umudumu kaybetmişken haberini aldim.Allah tez zamanda kucağınızi doldursun
Nisaiste -gamze-- amin inşaallah kahverengi bi leke gelmiş inşaallah yerleşme kanamasıdır ama nerde bende o şans 🥲
Nisaiste Sev5 çok teşekkür ederim Rabbim inşaallah kabul eder isteyen herkese nasip eder hamike olanlarında hayırlı evlatlar nasip eder inşaallah 🥹🙏❤️
Gozde_2298 Nisaiste bende aynı durumdan müzdarpim canım ama yerleşme lekeside olabilir sabah oldu orkid taktım ve şu saat oldu kan gelmedi inşallah umudumuz kırılmaz
emir_01 Nisaiste insallah sizde adet olmazsiniz en kisa zaman da hayirli haber alirsinjz benim agrim halen devam edio umudum kesildi benim
Selooooooo Nisaiste hayırlısı canım üzülme olmazsa diğer aylar da nasip olur inşallah 🤲 birde ovulasyon testiyle denemek istiyorum bakalım sana da fikir olsun canm
Demsi_83737 Nisaiste erken olması imkansız cnm. Eşim 25 Eylül de gitti. olduysa o zaman olmuştur bugün de adet günüm ama çıkmadı testte. Normalde adetim hiç gecikmez yıllardır geciktiğini bilmem belirtim de var. Bedenim bana oyun oynuyo sanki
Demsi_83737 Nisaiste stres mi bilmiyorum da hiç geciktiğimi görmedim yıllardır günü gününe olurum hatta bazen önce olurdu ama geç olmazdı. Şimdi de hiç adet olacak gibi hissetmiyorum bilmiyorum yaaaa