Merist oylesinebiri0 ben de korunmalı ilişki dedi 2 veya 1 yumurtada devam edicez dedi Salı günü yine çağırdı kontrole anlamadım
mom28_ Alottawarmheart Allah razı olsun bu mübarek günde rabbim hayırllı evlat nasip eder inşallah banada diger arkadaşlarada Allah kimseyi mahrum bırakmasın
Alottawarmheart mom28_ inşallah canım hayırlısıyla 🩷😇 olacak elbet hepimizin ben inanıyorum , en güzeli en hayırlısı bizleri bulsun inşallah
Fener1608 Melisoz Ben ilk kullandığım ay çok büyümemişti yumurtam sonra ki aylarda büyüdü pcos olduğu için ilk ay tepki vermemişti herhalde
Fener1608 Melisoz Merak etme inan hamile kalıcağına ben 4 yıl sonra klomenin 3 ayında hamile kaldım her zaman umut var klomen olmazsa femara kullanırsın ama olucak merak etme içime öyle doğdu tez zamanda güzel haberlerini alıcaz inşallah 🥰
Melisoz Kontrole gittim ama daha oluşmamış yumurtam😞😞 salı günü tekrar çağırdı tekrar bakacak doktorum inşallah oluşur dua edin bana 🙏🏻🙏🏻
oylesinebiri0 Melisoz YouTube tan yaz orda yumurtalıkların yerini nasıl yapılacapıyla ilgili videolar var işine yarar ben hem klomen hem masaj yaptım sürekli etkisi var mı bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez 3 yumurtam vardı sağda solda yoktur tabi
Melisoz oylesinebiri0 benim doktorum da sağ tarafta oluşacak gibi gözüküyor sanki dedi inşallah olur canım bakalım