aminehumamoms Ailemin yanına gidicem yarın eşime yemekler yapıp gidiyorum sizde öylemisinizz 😁 a dan z ye herşeyini yapıp gidiyorum
sevaldqn1 aminehumamoms nereye gitsem kuyruk gibi onu da sürüklüyorum o derdim hiç yok xişivnxkqpxkspqş
Pamuk aminehumamoms 10 kusur senelik evlilik hayatımda daha hiç eşimden ayrı biyere gidip kalmadigim icin bilmiyorum🙈
momness aminehumamoms bende şehir dışına çıkıyorm max 10 gün kalıyorm.. eşimede yemek isterse yaparım genelde istemez. Kendi halleder çok şükür öyle bir derdim olmuyor😁 Evi dip köşe temizlerim giderim😁
aminehumamoms Pamuk benim ailem istanbulda ben çanakkalede yaşıyorum eşim herzaman gelemiyo ben annemi babamı görmeye gidiyorum ,mecbur gelemiyor iznide yok🥲🥲 bi yanım burda bi yanım orda kalıyor zor gurbetliik
Durucemile Pamuk bizde öyleyiz nereye gidersek beraber 😂 akşamları oturmaya gitmek istesem sen yokken ben napıcam der 😂
sevaldqn1 Pamuk demiii demi bende öyleyim pamuğum evin içinde bile odadan odaya gitse arkasından koşuyorum kaldim ki bırakıp gidicem kayınvalidem bile sevalin sameti bırakacağını aklınız kesiyor mu diyor herşeye ikimizi dahil ediyor tek gideceği yer olsa bile😂😂
aminehumamoms momness bende bugündür işlerle uğraşıyorum 2 hafta kalıcam ben geldim mi ev yine aynı olucak 😁
momness aminehumamoms ben eve döndüğümd nasıl bıraktıysam aynısı gibi temiz buluyorm .😁eşim beni dağınık karşılamak istemiyor🙈maşallah kocama 😂hatta gelmeye yakın aç olurum diye birşeylerde ayarlar yada paket servis ister😁Güzel karşılanmak hoşuma gidiyor 🙈💃🏻
bdenerigokce aminehumamoms 1 kere çorba bırakayım dedim ısıtıp yer, onu da ısıtıp yememiş daha da onu da yapmadım😂 neyseki öyle dağınık bulmuyorum sağolsun evi, dağınık bulsam çok sinirlenirdim😂
Slnaycn aminehumamoms doğum için Ankara’ya geldim eşim Çorum da kaldı🤓onceden gittiğimde de hazirlamadim pratik şeyler hazırlar evi batirmaz koltukta yatar kalkar bulaşıkları makineye atar ben gelmeden bir gün öncede evi süpürür ben ona göre daha daginik kalıyorum 🤓
esraa1717 Slnaycn Kesinlikle eşim benden daha güzel temizlik yapıyor yemek yapıyor hamileyim diye saldım o yapıyor 😀