Elitopatra25 Sancım yok leke yok hiç birsey yok kızlar anidenmi olucak doğum nasıl olcak bana bişe deyin hiç bir belirtim yok doğuma dair
Hayrnnisaors97 Elitopatra25 Bilen varsa yanıtlayabilir mi 38+4 haftamız ilişkiden sonra kırmızı renkte kanama geldi doktorum doğumu sezaryen belirledi sizce gitmem gerekiyor mu yoksa ağrım gelene kadar beklemeli miyim başına gelen oldu mu
snysngn Elitopatra25 ilk gebeligimde hiçbirşeyim yoktu. doktor ne nst ye bagladı ne çatı muaynesi yaptı. 40+4 te kontrole gittm herşey normal 3 gün sonra gel sunni verelim dedi. dedim herhalde benimkinin gelecegi yok ondan diyo doktor 😅 ama öyle olmadı işte. 40+5 te yani kontrolden 1 gün sonra sabah 6 da sancılandım saat 9 a kadar evde takıldım 9+30 da hastahaneye gittgimde ilk defa baktılar alttan ve 5cm açılmam vardı. ilk defa orda nsty baglandım düşünün. nolcagı hiç belli olmaz 🤭
Elitopatra25 Melike_sevgi ay bide 40ıda bulsam patlarımmmm😄5gün önce gittim acilmam yeni yeni başlamış dediler anlamadım acaba arttimi açılma
Melike_sevgi Elitopatra25 ilk gebelikse açılma biraz zor oluyor. Ben pazartesi gittim açılmam başlamıştı yarın gideceğim bakalım açılmam olmuş mu
Rabiakndk Melike_sevgi merhaba benim 38 de çatı muayenesi de acilmam 3cm di bu hafta 39 da tekrar muayene yaparmi acaba artimismi diye
Bet25 Elitopatra25 valla pek isteğime bırakmıyo illa ağrım olcak ole gidicem. Hepımız 4 gözle beklıyoruz 😁
EmelKurtoglu Acı eşiği yüksekse zaten belirtileri hissetmiyorsun. İlk doğumumda 39+0 da oldu. 2 hafta 3 cm açıkla gezdim. Bunda 33+6 yım sancılar 31de başladı. Plasenta previa marjinalis olduğu içinde kanamalarım oluyor ama sancıları çok net hissediyorum.
Elitopatra25 EmelKurtoglu sancimda çıkmıyor acilmada bı iki santim demişti 5gun önce ebe daha gitmedim hiç birşey hissetmiyorum ki 3cm aciklami aldılar doğuma sizi
Selinakbas Hayrnnisaors97 Canım normal de 36dan sonra ilişkiye girmeyin diyorlar, keşke girmeseydiniz
Yagmurr1 Hayrnnisaors97 doktorunuzu arayıp bilgilendirebilirsiniz doktorum bende 36 haftalığım doktor suyun gelirse nişanın gelirse veya kanama tarzı şeylerin olursa hemen beni bilgilendir yada hastaneye yanıma gel muayene edeyim demişti
Elitopatra25 Selinakbas yo öyle birşey demiyolar herkese benim doktorum bir sakıncası yok demişti son ana kadar olabilir dedi
Evaygl Selinakbas Benim doktorum ilişkiye girebilirsiniz dedi. Hatta pelvis masajına başlayayım mı dedim istersen yap ama ilişki daha faydalı olur dedi . 36+4 haftalığım.
Bebisannneessi Selinakbas 38. Haftadayim 37 de muayenem vardı açılmam yok, doktorum korunmasız ilişki önerdi
Selinakbas Hayrnnisaors97 Benim doktorum da bana girme dedi, demek ki her doktor aynı fikirde değil 🌺
Hayrnnisaors97 Yagmurr1 devlet hastanesi olduğu için numara vermiyorlar ama aciline geldim teşekkür ederim
Bet25 Elitopatra25 valla sancım olunca mutlu oluyolar doğurcam die demın once ıkı saat agrı girdi simdi hiç bişey yok. D