Annevekizi Esra4606 onu sormadım canım ama başka bir yer ile takipliydi bence acilden giriş yapmıştır
Funda_yucel2 Sizin güzel yorumlarınızı okuyunca bi şans verip Hastaneye gideyim dedim ama hiç bi şekilde randevu vermiyor tüm doktorların randevuları dolu şaka gibi ilk zamandan böyle ise sonrasını düşünemiyorum 🫣
Funda_yucel2 Zehraumut evet veriyorlarmış benim son 10 günüm felan kaldı gidip gitmemek arasında kararsızım
Zehraumut Funda_yucel2 benim komşum gitti ya azarlamışlar randevusuz bakmıyoruz demişler hamile bürde hiç ilgilenmemişler
Birsevdamasali Anneeliffff Daha öncesinde cengiz Gökçek’e gitttiğim için ve orada kesinlikle eşleri almadıkları için Şehir hastanesine de tek başına gittim Çünkü aynı şekilde olacağını düşündüm Elif diye bir doktora gitmiştim ama Çok memnun kalmadım Serhat HASÜS var gidicek olursanız ona muayene olmayı düşünebilirsiniz Giderseniz buradan bilgi verir misiniz eşleri alıp almadıkların dair 😊
Anneeliffff Birsevdamasali yarın gitcem bende Elif diye bir doktordan aldım Antepte devlet hastanesine gidipde memnun kaldığım kadın doğumcu olmadı hala farklı doktorlara gidiyorum ve sizin yorumunuzdan sonra üzüldüm bende aynı doktora gitcem🥲
Cano27Cano Annevekizi Funda_yucel2 yoksa muanesi nts deki hemşire çok ilgiyidi açıkçası tatlı dillilerdi insllah doğum gerçekleşiyordur
Cano27Cano Bende bir hafta önce gittim ama doktor bu hastanede doğum yapılmadığını yeni açıldığı için düzene oturmadığıni doğum için başka hastaneyi tercih et dedi nasıl olmuş ki
Funda_yucel2 Cano27Cano hangi doktor bunu dedi acaba çünkü yukarda bi kişi arkadaşının orda doğum yaptığını söylemiş
Cano27Cano Bu hafta salı gününe yine randevu aldım aynı hastaneye bakalım o doktor da mı aynısını diyecek başka Bir doktora aldım 38haftlik olduk kısmet bakalım