Mine271992 Rayiha17 benim dr um kemal bayindirda merve hanim pamuk gibi bi kadın çok ilgili ben çok memnunum Vala
Zehraumut Mine271992 öyle zaten kuzum biliyoruz da işte bazen mecbur kalıyoruz ben bugün gidicem ağrılarım hala devam ediyor açıkçası korkuyorum erken doğum olur die kendi doktorum en azından biraz olsun içimi rahatlatır
Zehraumut Mine271992 amin kuzum cümlemize kendi doktorum baktı öyle birşru yok dedi rahim ağzın kapalı dedi korkma dedi nst de yalancı sancım çıktı oda normal
Rayiha17 Zehraumut iyi çok şükür sancın çıktıysa. Normal doğum yapablirsin istersen. İlk çocuk mu seninki?
Rayiha17 Mine271992 e zaten ebe giriyo doğuma. Doğm hastanesi de olsa devlet hastanesi de olsa. Dr girmiyo. Sadece tlfnla bilgi veriliyo. İyi bir ebeye gelmek için dua edicez bakalm 🤷🏻♀️🤲🏼
Zehraumut Rayiha17 yok ilk değil 2. İlki normal 2 de düşük var 1 i 3 aylıkken kalbi durdu biri daha tutunamadan düştü
Rayiha17 Zehraumut ilkim kız. 2.erkek canım 🤗🙂 neler aldın neler sattın bakıyim. Ben lohusa takımı arıyorum ya. Çok pahalı 😔
Rayiha17 Zehraumut aaa çok iyiymiş. Bedeni nasıl. Tam kalıp mı? Tesettürlüym ben ev içine alırım bu modelden. Hastaneye göre de tavsiyen varmı canım
Zehraumut Rayiha17 bende tesettürlüyüm bunu aldım kumaşı arladaş aldı iyi dedi yeni sipariş verdim bende 2 güne gelcek ben bunu hastaneye koyucam üstüne de hırka koydum çantama başka almadım beden de ben 64 kiloyum Şuan M aldım
Rayiha17 Zehraumut kız ben l bedenden aşağı giymiyorum. M dar olmaz mı. Hadi bi gelsin de bakalm yaa. Sen memnun kalırsan alıyim ben
Zehraumut Rayiha17 tamam kuzum sen kaç kilosun ki bana m beden tam oluyor Şuan 64 kiloyum kilona göre alırsın birde doğumdan sonra aynı kiloda kalmıcaksın biliyorsun illaki vereceksin ben geldiğinde resim de atarım buraya
Rayiha17 Zehraumut 62-64 kiloyla felan hamile kaldm yanılmyosam ben 🤦🏻♀️😂 şimdi kalktım baktm. 70 kilo geldm. Sen çok zayıfmışsın normalde ozaman 🤭
Rayiha17 Zehraumut hmmm anladm canm. Diğer postlara göre biz kiloda iyi yani ağır ağır İlerliyoruz bakalım. İyi durumdayz. Tebrik ederim canım 🤝🏼😁