mom28_ Yarın ilk aşılamamı olacagım inşallah rabbim hayırlı evlat nasip etsin bana ve isteyen herkese sizde dua eder misiniz rica etsem sebepsiz infertilite yüzünden 2 yıldır olmuyordu aşılama olup olumlu sonuc alanlarda yorum yapabilir mi
Zeynep_2304 mom28_ inşallah canım bu ay o güzel haberi alırsın bende aşılama sonucu hamileyim şuan senin de tutar inşallah
deniizz_ mom28_ inşallah en kısa zamanda istediğiniz haberi alırsınız ♥️ amh sonucunuz kaç çıkmıştı acaba birde kaç yaşındasınız 🌸
Alottawarmheart mom28_ hayırlısıyla sağlıkla inşallah olumlu sonuç alırsın canım , bende bu ay 2. Aşılamamı yaptıracağım,
mom28_ deniizz_ amh bakılmadı bahcecide yaptırıyom aşılama 25 yadındayım 2 yıllık evliyim sebepsiz infertilite 2 yıldır deniyorum
mom28_ Esrashshshssh teşekkürler iyiyim bugun öglen 12.30 da aşılamamı oldum bakalım artık bekleme sürecindeyim cok yorum okudum tutmadı diye biraz can sıkıcı ama hicbir sorun yokken olmamasıda yorucu
Alottawarmheart mom28_ canım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla huzurla olumlu sonuçlar al 🧿😇 kullanman için neler verdi doktorun aşılama sonrası
Kubra_enc34 mom28_ 2 kez aşılama yaptım tutmadı hsg rahim filmi çektim çektiğim ay hamile kadım kesinlikle rahim filmini çek hem sorun ne ise ortaya çıkıyor hem gebelik şansın yükseliyor ben şuan 5 aylık hamileyim hakkında hayırlısı olsun inşallah 🌸
mom28_ Kubra_enc34 rahim filmi tedavi öncesinde çekildi hersey cok iyi benimde esiminde 3 kez klomen kullandım catlatma iğnesi ama olmadı aşılamayla ne olack bakalım sonuc bekliyorum