balkizim_06 30 haftalık hamileyim kayınvalidemle duruyorum bide görümcem var…. bn uzun süre iş yaparken görümcem oturursa kızıyorum. Ben mi abartıyorum siz olsanz ne yapardınız…siizn yaptıgnz ağır işler ne …..
HilalYlmz balkizim_06 valla 2 yaşındaki bebemle bütün ev işlerini yapıyorum hatta geçen gün annemin evin duvarlarını falan sildim
Seymoshh balkizim_06 ahh neler yapmadım ki 4 aylıktım kayınvaldemin evini taşıdık eltimle ikimiz eski evinin eşyasını topladık yeni evin temizliğini yaptık eşya taşındı yerleştirdik görümcem yok kayınvaldemin akrabalarında kızda yok şimdi acısını çekiyorum belim hasar aldı çok şükür bebeklik bir durum yok ama dahada doğuma kadar bişeye elimi sürmem🥴
Boncukk123 balkizim_06 benim evim ayrı canım ama İnan kaynananın evine gittiğimde afedersin görümceler dana gibi oturuyorsa pislik götürsün isterse o evi dokunmuyorum hicbiseye gebesin dikkat et kimse sana kalk şu işi yap diyemez zaten bu halinle illa yapmak istiyorsan hafif şeyleri seç
Melek2845 Yapma sende.. hamileyken rahat ettirilmiceksin de ne zaman ediceksin. Bende 30 haftalık hamileyim kendimi zorlamıcak kadar yapıyorum kendi işimi. Aynı evde yaşadigin insanlardan destek almak en doğal hakkın ben ağır islerin hepsini eşime bıraktım.
Hasret_0 Boncukk123 benim görümce yok Allah’tan 😂 benim evimde ayrı kaynanam gile gittiğimde kendim kirletir kendim temizlerim
Boncukk123 Hasret_0 valla dost olanı da gördük dusman olanı da canım şaşırmıyorum artık benden uzak cehenneme direk olsunlar onlardan insanlık bekleyen de yok yardım bekleyen de herkes kendi pisliğini temizlesin kâfi ☺️
Gamzecanpolat balkizim_06 Yapma canım geç odana kapat kapını uzan kaynanan görümcene kalk yap diye birşey demiyormu
kulunkaysenur Hiç ağır iş yapmadım. Kimse yaptırmadı. Kayınvalideme de gittim sen yapma dinlen ben yaparım kızım dedi kanser olmasına rağmen. Ama ne eşim ne kayınpederim ne kayınlarım ona da bana da işlerde el sürdürtmediler allah razı olsun. Tek yaptığım iş yemek yapmaktı. Evlendiğimizden beri her şeyi eşimle yapıyoruz. O olmasa hiçim :)
sevaldqn1 balkizim_06 yapılacak ne varsa tek başıma yaptım zorlandığım yerlerde yardım aldım eşimden görümcemden aynı evin içindeysen mecbur kalkıp yardım edecek misafir dahi olsa sana bırakmaması lazım
Senayuzuntas balkizim_06 markette 11 saat ayakta çalıştım üstelik agır hafif demeden ürün açıp dizdim temizlik yaptım ev temizliği ne ki
bimuallime balkizim_06 40 çocuk peşinde akşama kadar koşup ders anlatıyorum ve nöbetçiydim. Eve geldim yemek yapcam aksam oğlum eşim gelecek. Ortalığı toplarım derken aksam 9 pert olur uyurum. Gebelik hastalık değildir. Normal halinizdir. Ancak sizin durum şu ki kayınvalide görümcenin olduğu yerde hamile gelin ayakta dönmez. Evimde kendi işimi yapar uzanırım
Anneeeeeem Markette çalıştım temizlik,ürün açma, trans paletle dışardan içeriye içerden dışarıya palet çekme daha ne olsun evdeki işi yapmakta ne var bir de akşama kadar ayaktasin
DubleMomy balkizim_06 33 haftalıkken ev taşıdım ☺️ 35 de doğurdum. 1.sınıf annesiyim.. Yanı yanında yardım edecek birileri varsa pehlivan olmaya gerek yok… yapabildiğin kadarını yaparsın 🤷🏻♀️