Esrayhn22 Kızlar merhaba 24 + 4 haftalık hamileyim bugün şeker yüklemesi yaptırdım birde idrar tahlili verdim . Sonuçlar çıktı şekerim normalmış çok şükür ama idrarda enfeksiyon çıkmış . Ama hiç bir belirtim yok yanma batma ağrı . Doktorda antibiyotik yazdı kaç günde iyileşir acaba ?
DubleMomy Esrayhn22 8 ay boyunca asla geçmedi antibiyotik toz şase dut kürü vs hersey yaptım . En sonunda doğurdum 😒
Guidoo20007 DubleMomy ayyy aynı şekilde benimde , bide çok yüksek bakteri çıkıyor , 2 defa toz şase içtim yok geçmiyor , 36 haftadayım nasıl olcak bilmiyorum , doktor ilaç vermedi çok su iç dedi
Nurmert DubleMomy merhabalar bişey sormak istiyorum benimde geçmeyen bi enfeksiyonum var damar yolundan antibiyotik almama rağmen geçiyor gibi oluyor ancak max1hafta-10gün sonra tekrarlıyor merak ettiğim sizdeki bu enfeksiyon bebeğe geçti mii
DubleMomy Guidoo20007 evet geçmedi benimde kanda enfeksiyon idrarda bakteri kanama ne ararsan vardı 8 ay boyunca. Dr kum taş dokuyor olabilirmisin dedi kanama gördükçe ama yok dokmedım o acıyı biliyorum çünkü🫠 erken doğum yaptım yüksek tansiyondan . Enfeksiyondan ve ciğerlerden dolayı hala küvezde 2 hafta oldu
Guidoo20007 DubleMomy çok üzüldüm :( Allah sağsalim kavuştursun , bebeğinizde enfeksiyon neden olmuş ? Sizden mi geçti , idrar yolu enfeksiyonu kaynaklı mı ?
hilalcelik1 DubleMomy aynı şekilde benimde küveze alındı dün doğum yaptım akciğer iltihabı olmuş idrar yolu enfeksiyonundan demişler
DubleMomy Guidoo20007 entübe olduğu için cigerindeki hortum ister istemez enfeksiyon yapıyormuş ondan dolayı oldu kanda enfeksiyon çıkmıştı sanırım birde..
DubleMomy Nurmert benımde aynıydı asla grcmedı. Doğduğu gün enfeksiyon oranı 2 iken ertesi gün 18 e çıktı .