Begumucer Kaçıncı haftada cinsiyetini öğrendiniz kızlar biz 10+4 günlüğüz 12. Haftamda doktora gideceğim öğrenebilir miyim sizce gittiğimde çok merak ediyorum da 🤷♀️
Denizmer Begumucer benim doktorum 8 haftalıkken erkek dedi. 11 haftalık oldu %95 erkek dedi. 16 haftalıkken kesin erkek dedi 😊😊
Begumucer Elvn inşAllah gösterir çünkü eşimle ben çok merak ediyoruz rüyamızda ikimizde oğlan gördükte hayırlısı bakalım 💁♀️🐣
merdumgiriz9 Ben 12.haftamda gitmiştim hiç göstermedii:)) simdi 16. Haftaya geldim sayılır Cuma randevum var inşallah gösterir🥰🥰🥰 ben kız hissediyorum ben hariç herkes erkek🤷🏽♀️
Begumucer merdumgiriz9 Ya anne hissedermiş aslında bana herkes öyle diyor ama bilmiyorum yanlış hissediyor da olabilirim eşim de bende kız istiyoruz ama hayırlısı tabiki oğlum olursa oda benim canım tırnağını değişmem kimseye 😇 bekleyip göricez 🥰
Begumucer DerenMrt Hadi ya eşimde bende rüyamızda erkek olduğunu gördük 🤣 Rüyaların tersi çıkarmış ama ben erkek hissediyorum nedense 🙄
Cansum89 Bnmki 15 haftalığa kadar göstermemişti 17 haftada dr erkek dedi ama bn kız hissediyorum hala o yüzden ayrıntılı ultrasonu bekliyorum alışverişimi de o zamn yapıcm ☺️
Gebeyizbiz Denizmer 8 haftada nasıl görmüş öyle daha hiç bişeyi gelişmeden maşallah gerçektende yanii
Begumucer Havi Erkek dediyse erkektir büyük ihtimalle ama sen genede net bir sonuç alana kadar alışveriş yapma bence canım 🤗