Aminealeyna 7+1 iz bugun uyurken gerindim bilmeden kendimde olmadan vaya karnimla beraber gerindim sag alt tarafimda sanciyla uyandim hala agriyo oyururken degil ama ayaga kalkinca yuruyunce agriyo sıkınti olurmuki acaba
Eyyy0 Aminealeyna bendede oluyor sürekli agrı oluyor sonra geçiyor bi sıkıntı olmamıştı bende kontrolde iyiydi bebek ama elimden geldikçe yapmamaya çalışıyorum
Aminealeyna Eyyy0 doktor parol ic gecemzse gel dedi gecmedi acaba kontrol ettirsem dahami iyi olur yoksa bekliyimmi
Rainyy Aminealeyna içiniz rahat olsun. Birsey olmamıştır. Ani hareket yaptiginiz için ağrınız olabilir ama geçer. Bana da olmuştu
Eyyy0 Aminealeyna parolda içmene gerek yok kendi geçer kasılıyor insan sadece korkma canım kanamam falan olmadığı sürece bişi olmaz
nzlbrn Aminealeyna bence gitmelisiniz ultrason bakılmadan kimse bilemez belki sorun olmuştur ve ona göre ilaç verir
Maisina Gerilmekten bir şey olmaz çocuğa etkilememiştir bile tahim büyüdüğü için kasık ağrısı zaten normal
Cnsvm Aminealeyna Bugün sabah dalgınlıkla gerinme hareketini bende yaptım. Bianda bi ağrı girdi sonradan geçti. Bende 7+2 deyim. Olumsuz düşünme canım. Onlar öyle güzel korunuyordur ki içerde bi gerinmeyle onlara zarar vermiş olmayız bence.
mugeb123 Aminealeyna çoğumuzun olmuştur bence istem dışı oluyor 38 haftalığım hala oluo ama huzursuz olmakla çok haklısınız bende sürekli korkardım yalandan çooook doktora gittiğimde olmuştur hamileliğimin başlarında içiniz rahat eder bence gidin gösterin böyle acabalarla beklemek çok zordur 🫶🏼🫶🏼
Aminealeyna mugeb123 icim rahat etmedi gittim valla cok sukur bisey yokmus ☺️❤️ ikinci gebeligim olmasina ragmen sanki ilkmis gibi telasliyim 🤭
sultankaplan Bencede doktora gitmene veya ilaç içmene gerek yok şiddetli dayanılmaz bir ağrı olmadığı sürece rahat olabilirsin bende unutup sık sık yapardım çok şükür bir sıkıntı olmadı 😊