Iremkaya Merhaba hanımlar ben ikiz gebeyim ayrıntılı ultrason yaptırmam gerekiyor ama bulunduğum şehirde yapılmıyor Ankara’ya gidicem orda yaptırmak istiyorum ama bildiğim bir yer yok özel de bana önere bileceğiniz bir yer doktor varmı yardımcı olurmusunuz?
Semus06 Iremkaya merhaba gecen hafta prof dr sertac esin hocama yaptirdim bende ikiz gebeyim cok memnun kaldim tavsiye ederim
Minikperi Iremkaya hastaneleri düşünmeyin gereksiz pahalılar 5 bin liradan başlıyor. Özel perinatologları değerlendirin. Ben bilmiyorum ama burda önerirler şimdi 🌸🌸
Iremkaya Fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz Sinan beyi çok duydum Sertaç beyi duymamıştım ne kadar sürdü acaba sizin ikiz gebelikte biraz uzun sürüyor diyorlar
Semus06 Iremkaya sabah 9.30 da basladik bebeklerin istedigi pozisyonda gorene kadar aksam oldu 45dk bir bakti bende surekli yedim yurudum ikiz bebek fiyati 6000₺
Gloria06 Ben henüz 16.haftamdayım , detaylı için şimdiden Sinan Bey’den randevu aldım. Memnun edici sonuçlar almamız dileklerimle 😍
PrensinibekleyenAnnee Iremkaya Ali ipek on numara bı doktor kalpte delik var benim bebeğimde her gittim.doktor bunu nasıl fark etmiş biz olsak atlarız diyor bebeğin gözündeki kataraga bebegin pipisinin bile olmazsı gereken boydamı onu bile söyledi
Iremkaya PrensinibekleyenAnnee umarım bebeğiniz şimdi iyidir benimde ikiz olduğu için endişeliyim iyi bir doktor olsun istiyorum öneriniz için çok teşekkür ederim
PrensinibekleyenAnnee Iremkaya doğmadı daha ama inanıyorum inşallah iyi olacak ozman bı bakın ben gittim zaman 1200 du ücreti temmuz ayında
PrensinibekleyenAnnee Beybisiiiii ben yaptırdigimda temmuzda 1200 şu şuan kaç oldu bilmiyorum ama hak eden bı doktor herşeyi en ince ayrıntısına kadar bakıyor