zengooo Kizlar 22 haftadayiz dun cok ama cok hissetim.gecede uykusuz kaldim bugun hic hisseddemyorum normalmi
e_blue_sky_a zengooo şuan rahimde veya kesede bebeğin yeri geniş. Biz hareket ettikçe, amniyon sıvısı hareket ediyor ve bebek bu sebeple uyuyor. Bol bol dinlenin hareket başlar
A12_S07 zengooo Bende 21 haftalık hamileyim uyurken hiç hissetmiyorum hep sabahları oynuyor benim bücür
Eliztovefasulye zengooo gayet normal 22 de hareketli olan bebeğim 23 te birden hareket kesildi 3 gün hiç hissetmedim en son ağlayarak hastaneye gitti sırtı dönük yatıyordu doktorum normal 26. Hafta gibi günde 10 defa etse yeter demişti
Tugce_23 @"zengooo bende 22 haftalığım gece çok hissediyorum gündüz o kadar fazla bende hissetmiyorum doktorum gece sen hareketsiz olduğun için o çok hareketli demişti
Premsesko A12_S07 Ya bende de oluyor bende magnezyum kullanıyorum ama henüz geçmedi. Size doktor bu konuyla ilgili birşey söylemiş miydi
A12_S07 Premsesko Evet sordum ben bebek büyüdüğü için karnın geriliyor kasılıyor demisti onemsemedi pek
Premsesko A12_S07 benim bir avuç kadar alanda bebek sırtını dayıyor gibi 10 15 saniye oluyor geçiyor Sizinde mi bu şekildi