Oznur-aytac04 Solmaz-Papatya ayda bir oluyorum dün gittim kan verdim bakalım sonuç iki güne çıkacak dedi
Solmaz-Papatya Oznur-aytac04 sizde kan neden geç cıkıyor bizde bir saatte çıkıyor sağlık ocağında kan verdiniz biz sağlık ocağında bile versek aynı gün çıkıyor
Solmaz-Papatya Edaemkl Canım eğer yumurtlama üzerinden 13 14 gün geçtiyse yapabilirsin erken gebelik testi
Solmaz-Papatya Edaemkl canım 11 gün olduğunu söyleseydin bana diyecektim test yapma negatif çıkar bende çok kez yumurtlamanın 11 gününde test yaptım negatif çıktı 13 14 gün kesin çıkıyor
Oznur-aytac04 Solmaz-Papatya amin 10 gün gecikti benim kızlar acaba test yapsam varsa çıkar mı çünkü kan tahlilim pazartesi gününe kaldı bende merak ediyorum
Solmaz-Papatya Oznur-aytac04 bizde merak ettik belirti filan var mı canım normalde erken gebelikle çoktan çıkması lazım
Oznur-aytac04 Solmaz-Papatya belirti yani adet belirtisi yok ama başım ağrıyordu biraz bide kızlar ben adet oldum adetten on gün sonra Türkiye’den geldim adetten on gün sonra eşimle birlikte oldum acaba geç döllenme oldu diye mi çıkmadı