Servet Gozdeli benimki 3. Ayda bitmişti şimdi kaç haftalık yada ayliksin kaçıncı haftada başladı bulantilarin
Maviyesil121212 Benim çok şükür hiç olmadı ama ablamın arkadaşlarımın falan hep 16. Haftadan sonra kesildi
Gulsah1990 Merhaba ben 10 haftalık hamileyim aşırı mide yanmaları ve ağızda şekerleme oluyor nasıl geçer sizde olan varmı acaba?
Busraktnc 11+1 deyiz 2-3 gündür hafifledi bulantılarım dün ve bugün daha istifra etmedim çok şükür inşallah kesilmiştir benimkide 🙏
Begumucer 10+4 günlüğüz bende kesilmesini bekliyorum ama hala mide bulantısı kusmalara devam inşAllah atlatırız bu günleri 😞
Mercan94 Gulsah1990 ayy ben 7.haftamdayım aynısı bende var. Ağzımda şekerli bir tat var ve o kadar çok midemi bulandiriyo ki ne zaman geccek bilmiyorum
Gulsah1990 Begumucer sormayın bende de var sorunlar ne yesem yanıyor ekşiyor inan tatlı yemekten korkuyorum 😔😔😔
Begumucer Gulsah1990 ben ağzıma tatlı sürmüyorum . İğrendim resmen Tatlıdan ben tiskinme desen o ayrı temiz çarşaf kokusundan bile midem bulanıyor 🙄
ceco Gozdeli benim 6ncı haftada başladı 11 i bitirmek üzereyken kesildi şuan 13+2 yiz şimdi ise ara ara oluyor sabah bulantılarım hiç olmuyor çok şükür inşallah bir daha olmaz 🙏🏻🙏🏻
Gulsah1990 Begumucer Alla alla neden böyle oluyoruz ki bende aynı ya her kokudan midem bulanıyor nefes almakta bile güçlük çekiyorum inşallah 9 ay devam etmez bize acısınlar evlatlarımız 😀😀