fizikcianne Kızlar ilk gebeliğim. Doğuma 1 ay kaldı. Sağdan soldan araştırıyorum bebek bakımı ile ilgili şeyler ama hiçbir şey bilmiyorum. Ne yapacağım çok endişeliyim. Sizler nasıl öğrendiniz. İzlediğiniz veya takip ettiğiniz bir sayfalar var mı. Lütfen yardımcı olun
Balarisiii fizikcianne 21 yaşımda doğum yaptım kızımı hiçbişey bilmiyordum ben de çok korkuyordum tutabilecekmiyim diye kızım doğduğu gün öyle bir koruma içgüdüsüyle cesaret geldi ki hiçkimseye güvenemiyordum hemşirelerin bile dokunmasını istemiyordum tek başıma da büyüttüm şimdi 2 yaşında Annelik içgüdüsü yükleniyor anında💕
serapbttl fizikcianne sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 bebeğiniz size öğretiyor bilsenize bildiklerinizi unutup yeniden öğreniyorsunuz hiç endişe etmeyin bir şekilde oluyor ve bunu size bebeğiniz kendi istediği gibi öğretiyor 🤗
Nurr_22_22 fizikcianne bebek bakmak biraz zamanla olan bişey benim de ilk cocugum öğrendiğim herşey kucağıma alınca gitti sanki zamanla birbirimize alışınca kendiliğinden ogreniyorsun zaten
Bmbe21 fizikcianne merhaba öncelikle üçüncü bebişime hamileyim ve 23 yaşındayım ilk gebeligimde ikizlerimi 21 yaşında kucağıma aldım ve hiç bir bilgim yoktu ailem uzaktaydi eşimin ailesi de çok ilgilenmiyordu ve benim bebeklerim 28 haftalik doğdular miniciklerdi 2 buçuk ay yoğun bakımda kaldılar 2 kiloya ulastiklarinda taburcu ettiler ve evimize getirdik. Onlar hastanedeyken sürekli düşünüyordum nasıl doyurucam çok küçükler nasil yikiycam nasıl tutucam vs ama eve bi geldiler ben sanki 10 tane çocuk doğurmuşum gibi baktım büyüttüm onlari şu an 15 aylıklar:) o yüzden hiç endişe etme Rabbım o annelik iç gudusunu öyle bir veriyor ki sen istemeden yapıyorsun zaten. Yapamam edemem diyen ben ikizlere tek basima baktım hep. Hastanede doğum yaptıktan sonra emzirme vs ile ilgili hemşireler bilgi veriyorlar veya gebelik eğitimi videoları var onlari da izleyebilirsin
tugcesakzci fizikcianne merhaba hala kabul ederler mi bilmiyorum ama gebe okulunda öğretiyorlarmış belki işinizi görür Bi sorun isterseniz gittiğiniz hastaneye
Bgm_i fizikcianne prema sundari, Osman gönülal, ferzanebe, güncelanne, hastalanmayançocuk, emzirme_eğitim, rifatcanöztürk, hüseyintapik, benim yararlandığım bazı hesaplar 🌺