Mekklc Kızlar merhaba 22 haftalık hamileyim ve gece aniden mide bulantısı vs olmadan direk kustum ve bitene kadar durmadı nedeni nedir acaba ya da böyle sebepsiz yere yaşayan var mı 🥺
Derinnmom Mekklc ya bende 21+3 oldum geceleri midem bulanmaya başladı yine ilk 3 aya mı dönüyoruz acaba 🤒
ElaEge Mekklc 11. Haftadayım gece uyurken aniden kusmaya kostum asla bulantım falanda yoktu ama tekrarlamadı çok şükür
ececan2006 Mekklc bende hep kullaniyordum ama o gun ac karnina icmisim fark edemedim aniden fiskirir gibi istifra ettim , gebelik sekeri mi acaba diye cok korkmustum ama degilmis cok sukur
nun1106 az önce aynısını yaşadım uykumdan uyandıran mide bulantısız kusma çok tuhaf ve zordu. doktorunuza sordunuz mu yada geçti mi tekrarladı mı mideniz için kullandığınız bir ilaç var mı?
Mekklc nun1106 Bir kere yaşadım ve sonra doktoruma sordum normal artık dedi arada böyle olabilir diye bilgilendirdi 😇
Eslem2112 nun1106 yok canım kullandigim bir ilaç olmadı hiç geçer oda hamilelikte mide çok hassas olduğu için kusma çok normal ama tabi aşırısı olursa doktora gidilmeli
ElaEge Mekklc doktorum sayesinde bulantıları da sever oldum bulantın başladıysa kalbi atıyodur işte ne güzel sağlıklı gelişiyo diyip olumladı beni sağlıkla büyüsünde annesi bi şekilde başa çıkar😄🐣💙