Halimenur26 Minik-ve-annesi merhabalar doğum yaptınz mı yunus Emre nasıl memnun kaldınz mı acaba doğum konusu nasıllar yaklaşımları vs.?
Minik-ve-annesi @Sever yok canım ya uygulamaya göre 5 günüm kaldı ama ne gelen var ne giden ne de nişan 😅
Sever Minik-ve-annesi göğüs uçlarınızı uyarın , 7 tane hurma kaynatıp suyunu için bide cinsellik yasağınız yoksa deneyin bjnlar doğumu tetikliyor bu arada ben tam bı uygulamanın verdiği tarihte dığum uaptım ilkinde
Sever Minik-ve-annesi bide muhtemelen benden önce doğuracaksınız doğurunca bana haber verir misiniz burdan hastane hakkında en azından sizden bilgi alayım benim 20 gün var :)
Buseceylan Minik-ve-annesi canım hangi doktora gidiyosun bende yunus emreye gidiyorum uygulamaya göre 24 günüm var banada bilgi verirmisin 😊
Minik-ve-annesi @Buseceylan benimde 3 gün kaldı uygulamaya göre döndü hanıma gidiyorum doğum nasip olursa orada tabiki bilgi veririm
Buseceylan Sever canım sem yunus emreye gidiyosun demi haftamız hemen hemen aynı hangi doktora gidiyosun çatı muanesi yapıldımı
Sever Buseceylan benim son 16 günüm kaldı Yunus Emre de İlkay hanıma gidiyorum bu 2. Hamileliğim olduğu için çatı muanesi yapmadı daha önce bi kez doğum yaptığım için 37. Haftada yapıyormuş kontrolü
Sever Buseceylan ben 3-4 gün önce kontrole gittim benden önce bi kızın kontrolü yaparken masada suyu gelmiş ondan bahsediyorlardı ondan yapıyor kanısına vardım . Zaten günler azaldıkça korkuyorum epiduralle normal doğum mu yapsam bilmiyorum kararsızım
Buseceylan Sever çatı muanesi yaparken mi gelmiş suyyu benimde şuan 18 gün gösteriyo uygulama bakalım ne zaman gelicek korkuya kapılıp strese girmemeye çalış canım bebeğin kanala girmişmi pozisyonu nasıl
Sever Buseceylan kanala girme olayını çok anlamıyorum ama tam genitalimin üstünde bi baskı var sanırım kanalda , konumu şöyle 8. Ayda baş geliş olmuştu zaten bizde herşeu nor mal ilerliyor şükür 🙏 siz de durum nasıl ?
Buseceylan Sever 34+5 de kontrole gitmiştim ozaman ilkay hanım söyledi kanalda diye şuan 37+5 deyim tık yok
Sever Buseceylan ayın 27 sinde bende birdaha gideceğim bakalım bugün tam 38+0 sanırım bebişler aynı olcak ben kız bekliyorum seninkinin cinsiyeti nedir