Cansucannnnnnnn Kızlar Rabbime çok şükür bu günleri gördüm ve bugün trasnfer günü aldık o güzel ve mübarek gün 31 ekim çok heyecanlıyım bilmiyorum günler nasıl geçiçek hepinizden dua bekliyorum
Deletedmom_85 Cansucannnnnnnn inşallah hayırla sonuçlanır canım. En en en en önemlisi teslimiyet ve bol dua rabbine inancin tam olsun. İnan ki cep yakan merkezlerden birinde tedavi oldum. ama her zaman kendi kendime dedim ki Allah nasip etmeyecekse Ben dünyanın en en en kaliteli güzel merkezinde de yaptırsam yine tutmayacak. Allah ol derse olacak bu inançla bu bilinçle dua ettim hep her şey allahtan… gönlünce olur inşallah
kadee_turali Cansucannnnnnnn ben de 18 şubatta transfer oldum şuan 35 haftalık hamileyim aynı bedende son günlerimiz 🥰 Rabbim bizi sevindirdiği gibi sizin de evinizi şenlendirsin inşallah hayırla sonuçlandırsın ♥️
Cansucannnnnnnn Hicran57 ınsllah kuzum bnim çok merak ediyorum nasıl olcak onlara çok bağlandık esimle
Metin_hatunu Cansucannnnnnnn rabbim hayırlısını versin inşallah tedavi olan herkese nasip olsun inşallah 🙏 25 şubat transfer oldum çok şükür tutundu her zorluğa üzüntüye strese ragmen oldu 34+6 haftlagız rabbim inşallah sizinde emeklerinizi boşa cıkarmasın inşallah 🤲🤲
Cansucannnnnnnn kadee_turali bu güzel duan için çok teşekkür ederim kuzum tüp bebek süreci çok heyecanla bi o kadar da zor ama her şey evlatlarım için insllah Rabbim bize de nasip eder şimdiden varlıkları bile evimizi şenlendirdi birde tutunurlarsa nasıl mutlu oluruz kim bilir
Cansucannnnnnnn Metin_hatunu insllah canım benim ınsllah.cok emek verdik yorulduk boynumuz hep bükük bu bebek konusunda inşallah Rabbim nasip eder bizede