MeltemKurayTosun Durumlar nasıl kılo durumunuz bebegın kılosu agrılar sızılar heyecan durumu doğum hazırlığı ?
Beyza7950 MeltemKurayTosun benim 13 ocak gibi gözüküyor. Kendim hamileligimin basinda 14 kiloya yakin verdigim icin benim kilo alimim olmadi canim yani 85 le hamile kaldim 4. Ayimda 73 lere kadar dustum simdi 78 kiloyum 35+1olduk. Bebisim 3 hafta once 1970 gramdı carsamba kontrolum var bakalim umarim kilo almıştır. Benim cok belırtim yoktu oyle ama bu hafta sanci kramp basladi bide adet agrisi gibi giriyor gunde bi kere mide bulanmasi falan bakalim doktor ne diyecek
YagizAsyaMom MeltemKurayTosun biziz yani aralığa sarkma durumu olmazsa eğer 5 ocak ile 12 ocak arası gözüküyor çarşamba muaynemiz var bakalım en son 2575 gramdık ne oldu 🙆♀️
Oznurboluzun MeltemKurayTosun nasipse ocak 21 ama ben nedense 15 hissediyorum çok şükür 34 haftalık olduk kızımla ♥️ama daha hic bir şeyimiz hazır değil malesef 10 gün sonra annem gelicek temizlik yapıcaz beraber inşallah ama benden pek hayır çıkmayacak gibi daha sonra çantanızı hazirliycam inşallah bi aksilik olmassa🦋
Burcuuuuu MeltemKurayTosun ben ama su an 35+4 üm sancım cıktı nst de 55 le hamile kaldım 64 olmusum bugun 😊😊
Nur16 Benim 12 değil ama 22 Ocak gibi yarın 34 haftalık olucam ve belime ağrı giriyo vajinama ağrı giriyo kaşıklarıma filan yani ama daha bişey yok bebeğim 31 haftalıkken 1718 gramdı haftaya Salı kontrolüm var bakalım inşallah kilo almıştır ben kendim 48 ile hamile kaldım şuan 54 kiloyum öyle
Asliii35 Doğum hazırlıklarımız çok az kaldı Ufak ufak sancılar oluyor özellikle sabahları ama servikal açıklığım iyi gidiyor 😊
Derin_34 Bizimde 12 ocak. 34+3 üz. Tam 34 iken 2370 gramdı oğlum 😇 Hafif vajina ağrılarım var oturup kalkerken felan birde geceleri çoks ık uyanıyorum neden bilmiyorum. Ve hiçbirşeyim hazır değil daha. Kendimde 10 kilo aldım
svmeybgl MeltemKurayTosun bende şu an 34+6 yım yarın kontrolüm var .. 32+5 de bebeğim 2300 g dı. Haftaya hastane çantasını hazırlayacağım ☺️ Şimdilik bir belirti yok Tek zorlayan bel kalça ağrısı
Bebegimvebiz MeltemKurayTosun Aralık sonu olmazsa 4 Ocak gözüküyor 64 ile hamile kaldım 78 kiloyum 36. Haftadayiz 2650 gram 48 cm miz bakalım paşa ne zaman gelecek 💕🙋
Baharkoseeee Hazırlıklar bitti gelmesini bekliyorum 12 Ocak Benimde kilosunu boyunu unuttum bende heyacandan çok merak ediyorum zaman geçmiyor sanki
melektb 35+3 gunluguz 😍 11 ocak tahmini dogum tarihimiz.. 34 de oglum 2360 kg dı. Hastane cantamiz herseyimiz hazır durumda. 68 ile hamile kaldım suan 72 kiloyum.
MeltemKurayTosun Hepinizin yorumlarınıokudum genel olarak bakınca heoımızın bebisler hemen hemen ayni kilolarda agrilarimiz ayni yerlerde benimde bu hafta basladi daha onceden yoktu kasilmalar agrilar 35+3 umbende 12 ocak goxukuyor benimdehayirlisi bakalim