aminehumamoms Yapılıyomu kızlar doktordan yeni çıktım ve şeker yüklemesi istedi önceden istememişti bebek iri çıktı bu yüzden istedi
A12_S07 aminehumamoms Ben hiç duymadim sağlık ocağında yaptirani genelde hastane yapıyor galiba kaç kilo bebiş 🥰
minikmucizeemaak aminehumamoms Yapılmıyor diye biliyorum canım mesela benim geriye dönük 3 aylık şekerime baktılar sağlık ocağında, ona göre şeker yüklemesine karar verilecekti çok şükür iyi çıktı gerek kalmadı ama şeker yüklemesine gerek kalırsa doktorum yapacaktı sağlık ocağı değil
A12_S07 aminehumamoms Maşallah belkide iyi beslemissinizdir inşallah şekerlik bir durum yoktur ama ben hastanede yapılıyor diye biliyorum
Elifaco aminehumamoms benımde bebegım 2 hafta önden gidiyordu iriydi doktorum istedi özelde yaptırdım bende şeker cıktı 2 hafta dıyet yaptım bebegım haftası ile uyumlu oldu özelde yaptırabılursınız saglıkocakları yapmıyor dıye bılıyorum
Reyyan04 aminehumamoms hiç takılma iri derler sonra doğuma yakın zayıf derler şeker yükleme testi bnce yaptırma şekeerin olsa zaten sende fark ediyorsun bnn var mesela kızmdada vardı yinede yaptırmadım ama anlıyorsun ve hiçte iri değildi 3,300 doğdu
monarosamommy aminehumamoms Şeker yüklemesi bazı yerler yapıyor bazı sağlık ocakları açlık tokluk ölçumu yapıyor mesele benim bulunduğum yerde ki 4 tane sağlık ocağı var 4 de farklı 1 tanesi hiç bakmıyor direk hastaneye yönlendiriyor diğer 2 side sadece açlık tokluk ölcumu yaptırıyormus benim kayıtlı olduğum sağlıkocagında şeker yüklemesi yapıyor isteğe gorede açlık tokluk ölcumu yapıyor yerden yere değişiyor galiba
Nurcalikom Ben sağlık ocağında yaptırdım aylık kontrollerimde gel yapalım dedi ebe. kadın doğuma da özelde gidiyorum o da sağlık ocağında yaptır sonuçlara bakarız dedi. Ama hepsi yapıyor mu bilmiyorum sağlık ocaklarının