Minimalite oğlum Aralık da üçü bitirecek.. hafif ateşi vardı uyku halindeydi hep . ertesi günü yani 10 Ocak da yine uyku hali ile geçiriyordu eşime dedm, Emir Han rahatsız bu saatte tekrar uyumazdı . Eşimde dedi çıkar balkon da brz hava alsın ayakkabısını giydirirken baktım başı arkaya doğru gitti kendime doğru çekmeye çalıştım ama gelmiyordu snra ztn gözleri gtti ağzında salya gldi taş gibi oldu. Nasıl bağırdım nasıl ağladım Allah’ım şahit . Eşim gelene kadar öyle kaldı çocuk kucağımda, eşime vereceğim an ayaklarım tutmadı.ama oğlum yolda giderken kusup kndine gelmişti.. dört beş saat hastanede kaldıktan sonra eve geldi.. akşam yine titreme ile geri götürdük.. çocuk nöroloji ye yönlendirildi.. EEG ve MR için gün verildi. Oğlum Mr çekildiği gün yani 24 Şubatta , eve geldikten sonra tekrar çok kötü nöbet geçirdi gündüz gttik ertesi günü sabah altı da taburcu olduk.. sonuçlar temiz çıktı ama üçüncü kez olduğu için, var dendi ve epixx e başlandı. 8 aydır ilaç kullanıyorz.. ve benm havale geçmişim var 9 aylıkken başlamış 9 yaşımda komple geçti çok şükür 🤲