Tusse18 Kızlar iki gündür bebeğim az hareket ediyor öyle kuvvetli vurup canımı da yakmıyor minik minik vuruyor,3 gün önceydi randevum her şey yolundaydı ama endişeleniyorum tekrar gitmelimiyim normal mi
zumrasmom1 Tusse18 geçen hafta pazartesi kontrole gittim güzel dediler 31 haftaliktim. Çarşamba günü hareket azaldı kuvvetsiz birkaç tekmeden başka birşey hissetmedim Hastaneye gittik yine yolunda dediler ama doktorun görsün dediler perinatoloji takipliydim. Cuma günü kontrole bir gittik yallah hemen doğuma dediler. 850 gram bir kizcem oldu şükürler olsun. Kuvezde yatıyor şimdilik
fizikcianne Tusse18 bende 33+5 3 gündür öyleydi şimdi bir kaç gündür tekrar hareketli haline döndü. Günü günlerini tutmuyor bence
Minnakkurabiyeveannesi27 Tusse18 bende 32 haftaligim benimki de çok hareketliydi eskisi gibi kalmadı sadece ittiriyor sanki karnımı ara ara onun dışında pek hissetmiyorum sizinki de mi oyle
Tusse18 Minnakkurabiyeveannesi27 ilk zamanlarda ki gibi vurma şiddeti minik minik dokunuyor sanki geçen haftalarda karnımdan ayağı çıkıyordu resmen böyle olunca korktum bende ama ultrason da hareketliydi anlamadım valla 🫠
Tusse18 zumrasmom1 yaaa inanmıyorum 😳 Allah analı babalı büyütsün inşallah hiç sancınız vs olmadı mı ya 🥹
zumrasmom1 Tusse18 yok canım hiç sancım falan yoktu. Ters akım başlamış plesentamda sorun vardı o yüzden bebek beslenemiyordu o gün hiç akım gitmemeye başlamış o yüzden hemen aldılar
Nurmert Tusse18 sırtını dönmüştür , sırtı dönük olduklarında hareketleri güçsüzleşiyor bizimkinin 6-7haftadır her kontrolde sırtı dönük çıkıyor maalesef☺️