Dilrubamm Kızlar 22 haftalık hamileyim yorgunluktan uyudu m şurup içip uyudum şimdi yine uyanıkım uykum kaçtı miğdem bulanıyor hiç vücudum ayağım rahat degil hep insanların konuşmaları aklımdan gelip geçiyor ne yapabilirim bıktım hallerim den
Dilrubamm Biraz dertleşelim sabahın bu köründe belki uyku tutar namaz kıldım dua etim tüm hamişlere çok zor
Dilrubamm Youngmotherr inanın o kadar zor insan içi dolu olması beynin durmaması stresten sıkıntıdan uyumaması
Youngmotherr Dilrubamm doğurdum ben bebeğim 2 aylık şimdi atak haftasında uyumuyor bön bön suratıma bakıyor gülüyor 😂
Dilrubamm Youngmotherr siz de stresten mi uyumuyordunuz neyden uykunuz kaçıyordu uyuyorum beynim uyanık ayaklarıma vuruyor stres
Youngmotherr Dilrubamm hamileliğim zordu erken doğum riskim falan vardı her hafta acildeydim sancılardan ama 40+3 de doğdu oğlum daha da zorlaştım son haftalar kalkamıyordum
Youngmotherr Dilrubamm karnımın sancısından genelde uyuyamıyordum birde çok stresliydim hayatım boyunca o zamanda hamileliğime yansıdı
Dilrubamm Youngmotherr bende çok stres sıkıntı takıntı yapıyorum herşeyi o yüzden bacaklarıma vuruyor beynim durmuyor hastayım demekten korkuyorum artık çünkü başlarda da hamile olmadan da hep kusma oluyordu kaygı bozukluğundan
Dilrubamm Youngmotherr benim de vajinam sancılanıyor varislerden ama ruhen rahat değilim beyinen rahat değilim hep kendimi üzüyorum neden böyle oldu sorguluyorum bu Arada ikinci gebeliğim erkek bu diğeri kızdı böyle mahvolmadım
Dilrubamm Dilrubamm Youngmotherr beni anlayan arkadaşlarıma mesaj atacam dedim korkarlar ben kendim başarmalıyım dedim kalkıp forum xa yazdım
Youngmotherr Dilrubamm kendini en iyi nasıl hissedersen öyle davranmalısın benim de oğlum oldu hiç vesveseye düşürmedim kendimi