Elaylama Selvet boyu iyi de kilosu bana fazla geldi. Yani normal bir fazlalık değil doğum şeklini etkileyecek kadar fazla geldi. normal doğum pek mümkün olmuyor bebek iriliğinde. Yoksa sağlık durumunu doktorunuz değerlendirmiştir ihtimalleri. Bir sorun olsa söylerdi zaten.
Slndnz 31+4te 2002 gr.dı bebeğim. Bana da tombik bir bebek olacak dedi sadece. Şeker testi için gittiğimde de kilosu haftasından öndeydi. Kontrol ettiğinde bir sorun yok demişti. Ben de aynı endişeleri taşıyorum. İnşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz.
Hulyaaaa Olabilir canım benım de 32 haftada 2760 gramdı. Genetik oluyor benm annem de bizi hep 5 kilo ve üstü dogurmus. Şeker vs de yok
Dlrasknock Selvet canim bende 31.haftada 42cm ve 2kiloydu.ultrsaonda kiloda + - 300gr cikmasi normal. Genetikte onemli eger anne baba olarak iri yapıliysaniz zaten cok normal. Bu konuda doktorunuza guvenin. Benim kizimda haftasina gore cok uzun ama aile olarak zaten uzun Boyluyuz yani aksi hali anormal olurdu. Bence bebeginize maşallah kafaniza takmayin 😍💕😉
Baklava canimincani benim birden gozum korktu 😅 daha cok zaman var kimbilir kac kilo olucak diye 😅 26+2de 900 gramdi 32+2de 2 kiloyu duyunca afalladim 😅 Hala nasi cikcak bu usak diye dusunuyorum 😅
Baklava Merve71 benim doktorum 32+2de bile nst ye bagladi. 32 den sonra bagliyor doktorlarin cogu. Devlette nasil bilmiyorum ama