Eceeee Eceunverkanra bende de vardı hafifti ama vardı yanı doğal yolla oldu unut olsun diye söylemek istedim 😊
Eceunverkanra Eceeee bende dogal yollari deneyecegim, doktor once ilk adetinin gelmesi lazim ondan sonra dedi:)
omerhalis Eceunverkanra canim nasilsin buaralar bulamiyorum seni bi yerde burda buldum iyimisin nasil oldun
milayerli Son zamanlarda kimse sorsam pko var diyor çok yayginlasti 🤷♀️ Bende pkoluyum ayni zamanda hipotiroid hastasıyım uzun zamandır bebek istiyoruz olmayınca doktora gittim ve pko tanısı kondu. Ayni zamanda yumurta takibi yaptık bu ay. 2 güne bir doktordaydım ve geç yumurtladigimi öğrendik. Bakalım adetime 14 gün var bu sefer olacak mi olmayacak mi. Artık olmazsa rahim filmi isteyeceğim doktorumdan. İnsallah kısa zamanda hamile kalırız bizde 🙏🏻💛
ebrukc Senanuurrr evet yeterince gelişmemiş diyo, düşük tehlikemden dolayı lekelenmemde devam ediyo. Doktorum gelişmemişse sağlıklı bi bebek değildir diyo
Mucizeana Eceunverkanra Aminnnn Rabbimm isteyen dileyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallahhh 🤲 26 yaşındayım 😊
Eceunverkanra omerhalis canım benim teşekkür ederim. Artık bebek isteyenler postlarında buluşabiliriz :) Daha iyiyim,biraz daha toparladim,terapiye basladim iyi geldi. Asıl sen nasılsın? Herşey yolundadır inşallah 🙏🏻🥰
omerhalis Eceunverkanra merak ettim seni bulamiyon bi yerde tesaduf burda buldum seni cok sevindim iyi ol tabiki sana iyi gelen herseyi yap canim . iyiyim gibi tedaviye devam risk halavar nasipten otesi yok rabbim bilir canim
Eceunverkanra omerhalis aynen oyle kuzum nasipten oteye yol yok. Rabbim ne derse o. Ama umarim atlatacaksin 🙏🏻🌸 Hersey bizim icin. Umarim en guzelleri senin olsun 🥰
omerhalis Eceunverkanra insaallah kuzum amin seninde olsum butun guzellikler canim sagol duan icin 😚😚
Pcoylayasam birgaripyolcu benimde öyle bu sebepten kürtaj oldum zaten ama genetik veya pıhtılaşma ile alakalı diye biliyorum doktor öyle söyledi