sukran0046 Yaşınıza hangi ay hamile kaldıysanız o ayın rakamını ekleyip toplayın çıkan sonuçtan 9 cikarin çift sayı kız tek sayı erkek. Dener misiniz sizde tutacak mı?
HMH sukran0046 tutmadı sanırım ☺️ 27 yaşında hamile kaldım 6. Ay 27+6=33 - 9 = 24 çift sayı kız yazıyor ama oğlum olucak diye biliyorum 12. Haftadan beri şu an 20. Haftadayız ☺️ he gebelik takibindeki gibi son adet olduğumuz ayı baz alıyorsak 5. Ay o zaman tutuyor ☺️
cokkasmabeabi sukran0046 tutmadı, erkek çıktı ama kız doğurdum. Zaten göbek cin takvimi bilmem ne hepsine kafa tuttu kizim bir yüzük testi doğru çıktı 🤣
sukran0046 bdenerigokce hurafe zaten bnde az önce duydum benim bebegimin cinsiyeti belli degil bnde kesin bilenler bi denesin dedim merak ettim
cokkasmabeabi _Tazeanne ben yaptım ama telefondan arkadaşıma yorumlattim. Kendim hangisi kız hangisi oğlan bilmiyordum çünkü o söyledi 😁
birhamilelikgunlugu Uykularım kaçıyor gece gündüz araştırıp video izliyorum cinsiyet dr anneme söyledi parti için sabrım kalmadı anlayan varsa yorum yapar mı lütfen 🫠🫠
sukran0046 Yenianneperci35 ben oğluma göre hesapladm ona hamile kaldgm yasa ve aya tutuyor aslnda ama bunn cinsiyetini bilmiyorum bnda da kız çıkıyor inşallah bi kızım olur 21+5=26-9=17
Yenianneperci35 sukran0046 yaaa gönlünüze göre olsun🌸🙏🏻 Bizim cinsiyet belli olmadan çin takvimine rus takvimine baktım hep kız diyordu ama nasipse oğluşum olacak💙 ondan çok inanmıyorum böyle şeylere:)
Kamile_tpbs Bende tutmadı 32 yaşındayım mart ayında hamile kaldım 32+3=35 35-9=26 çift ama benim oğlum olacak nasipse 🥰