YigitPoyrazMomm Sağlıkla gel minosum annen doğumdan azcuk korkuyor ama sen yinede vaktinde gel yavrum😂 zaman yaklaştıkça doğum korkusu sarıyor kendimi korkutmamaya çalışıyorum nafile sağlıkla gelsin fındıklar şafaklar kaç hamişler sağ baştan😂💝
Ustunneliff YigitPoyrazMomm bizimde 66 🩷 içimde bir doğum korkusu yok şu zamana kadar olmadı inşallahta olmaz 😅
momness YigitPoyrazMomm son 14 gelen giden yok Allah aşkına dua edinde sağ salim doğurayım valla çok zorlanıyorm
YigitPoyrazMomm momness canım benim bir avazda kurtarsın rabbim su gibi geçsin doğumun sağlıkla kucağına evladını alırsın inşallah😍❤
mrvkzykry YigitPoyrazMomm 37+5 Şafak 16 🫣🫣🫣 ama sanki hep içimde kalacakmış gibi hissediyorum 😁😁 çok garip geliyor bir de doğumum nasıl olacak düşüncesi beni benden alıyor. Sezaryene gidip geliyorum son zamanlarda korkmaya başladım
YigitPoyrazMomm mrvkzykry rabbim bir avazda kurtarsın canım sağlıkla gelsin inşallah doğumunda su gibi geçsin❤
Bebisannneessi YigitPoyrazMomm son 15 💙 hergun keşke bugün doğum baslasa diyorum hem ben çok zorlanıyorum hem artık kavuşmak istiyorum
YigitPoyrazMomm Bebisannneessi hayırlısı olsun inşallah canım benim az kaldı biti yavrunu sağlıkla kucağına alırsın insallah😍❤
Feyzabeyoglu YigitPoyrazMomm programda 66 kaldi yazıyor benim de ama sezaryen olacağım için daha az kaldı 🥲
YigitPoyrazMomm Feyzabeyoglu yaa olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etti inşallah bebegini canım benim önemli olan sen ve bebegin❤💌
Bebisannneessi YigitPoyrazMomm amin, tüm bekleyen anneler hayırlısıyla alsın evlatlarını kucağına inşallah ♥️🌸