Shf miniksevdamm bazen tahamülsüz oluyorum. Hakllsınız erken doğum olsa küvezde kalsa daha beter olurum
Shf Hatice--- şükür bir sorununuz olmasın. Bende hamilelik sorunli geçiyo o yüzden bazen tahamül edemiyorum
ladyax Shf inan göz açıp kapayıncaya kadar geçecek anlamayacaksın bugün gün aldık 20 ekimde doğuruyorum bende ne ara zaman geçti inan bilmiyorum 🤷🏼♀️
Trldyg Valla bende senin gibi düşünüyordum ama sıkıldığım için değil heyecan kavuşma isteği 🫠az kaldı bisey kalmadı neyse 37 .c haftaya giriorz
Mevlude_Sahin Shf ikinci gebeliğim, oğlum ilgi istiyor bu gebelik ağrılarla mide bulantılarıyla zaten yoruyor, şekerim çıkması herşeyin yasak olması da cabası. Bir kere bile ayy bıktım doğurayım demedim, daha gebelikte sıkılıp bunaldıysanız doğduktan sonra nolursunuz bilemiyorum. Allah sabır versin
Mihrimah44 Shf Sus dua yerine geçer cnm benim , benim bebeğim 28. Haftasimda erken doğdu ve şuan küvezde, bu şekilde daha büyük sorun , ağzımdan çıkan kelimelere dikkat et ki dua yerine geçmesin, hayırlısı ile haftanı tamamlayıp doğur inşallah, çok zor …
Hanimeller Shf kız bi dur daha var öyle deme etrafa öyle enerji yayma doğurursun falan Allah korusun zamanında hayırlısıyla olsun de
Mihrimah44 Shf preklamsi sebebi ile erken doğurdum, durumunuz nasıl bu halde sizi nasıl eve göndermişler çok tehlikeli felç geçirebilirsiniz Allah korusun
Tugceliko-19 Shf aynı ben de senin gibiyim . 2. Hamileliğim başıma ne bok geleceğini iyi bildiğim için çok korkuyorum ama çok bunaldım 32. Haftamdayım artık nefes alamıyorum başımda 2 yaşına girecek bi kızım var bi de . Allah sabır versin gerçekten
edadm Shf büyük laf etme canım kabul olur allah korusun yapma şakasını.. 36+3üm gelişimi de iyi ama korkuyorum artık doğsun demeye bir iki hafta daha dayansın d😬