Minmom Kilosuna da 34 haftada 2360 demişti bugün 35+1 2300 diyor moralim bozuldu. Ben anlamadım bu doktorların ölçümleri neden bu kadar oynuyor ya
Slnaycn Minmom doktor bir şey dedi mi? Bizde 35+3 2250 minyon olacağız 🥰 diğer değerleri iyiyse moralini bozma bence 🐣
Mlkkkkkk Minmom kilolarda çok oynama oluyor doğuma girdiğim gün kontrol yapıldı 3180 denildi 2880 doğdu bebeğim bebeğin duruş şekline göre kilo da yanlış oluyormuş
Baharoloji Minmom benim 19. Haftada 30 du progesteron başlandı 34. Haftaya kadar z37. Haftada doğurdum bence kısa değil haftanıza göre endişe etmeyin kilo ölçümler sonucu hesaplanıyor tahmini ölçümlerindeki bir mm içerden dışardan ölçüm olduysa normal ceviz fındık muz kefir hurma falan tüketin sağlıkla gelsin
Minmom Slnaycn hiçbir şey demedi ya her hafta baska sey söylüyor geçen haftadan bu haftaya kilo almaması garibime gitti
elifsen 35 çok da erken değil korkmayın. 25 sınır zaten 2 hafta daha durursa normal doğum zamanı oluyor sıkmayın canınızı. Kilo olayı da yanılma da olabilir. Muz, kaşar, kefir, avakado tüketin bol bolca 2 hafta. Çok iyi kilo yapar
Dilken Hiç kafanı takma canım. Doktor bana 25. Haftadan itibaren rahim ağzı uzunluğuna 25mm dedi şu an 32+5im çok şükür bir sıkıntı yok ayrıca bebekler doğduğundaki gibi anne karnında da büyüme atak dönemleri oluyormuş bu kilo alma durumu 2 haftanın üzerinde bir sürede almamaya devam ederse o zaman konuşulur hiç üzülme