Pelinizm dml33 Ayyy tabi yaaa şimdi biz de öyle eşimle hani okadar emindim ki erkek olduğundan doktor cinsiyeti söylemese de olur diyordum 😂😂😂 Hislerim beni baya yanılttı üstelik Çin Rus takvimi hepsi erkek gösteriyordu😂😂😂
dml33 Pelinizm bnde kiz hissediorm iki doktorda kiz gibi dedi ins yarin kesinlescek genelde icine dogan oluyo hamilelerin 😀ins hayirlisi olsn 14 hafta bana doktor kesin diyemedi 15de baska bi doktor prof oda kesin diyemedi belki seninkide kesin deildir 😀
dml33 Pelinizm detaylida kesin diyolar sanirim 20 falan gibi bn yarin giricm detayliya onlarin ultrasonu daha gelismis oluyo ondan yanilma pek olmuyo sanirim 😊
dml33 Pelinizm bnde onun icin doktora her gittigimde sormadi bile kesin öğreniym.bi kiZ bi erkek derler falan kafamo karistirmayim hic detaylida ins ogrenirm 😊
dml33 Linnaella iyimis çok sukur bi skinti cikmadi canim sagol sordugun icin cinsiyetide ogrendim kesin olarak kızmış 😊
Linnaella dml33 hayırlı olsun CNm allah tamamnı erdirsin sağlıkla al kucagina prenses annesi olacaksin😍😍
Ayazayaz Tospik111 Canım sen ne testi yaptın ? Benim malesef ilk ölçtü 3.4 5 defa ölçtü giderek düştü en son 2.7 çıktı 2 li test yaparsak ondada Yüksek çıkar dedi biz fetal dna testi yaptırdık onu bekliyoruz beklemek çok zor 😔
Tospik111 Ayazayaz ayrıntılı ultrason benimki ama ikili test dedi doktor bi de kan aldı bende kan sonucunu bekliyorum hende de baya ölçtü birkaç defa en son 2.7 dedi
enfla Veyselimiz yoo hayır cok degıl canım sınır 2.5 hatta bazı doktorlar 3 diyor için rahat olsun. kaçıncı haftada yaptrdın ikilini ? :)
dml33 Linnaella benimde ayakta cok kaldigimda belim agriyo normalmis ama bn doktora sormustm onu bnmfe 27sinde randevu 😊