Linnaella Pelinizm bizim ev dökülüyor herkes hasta ama bana daha bulaşmadı çok gecmıs olsun CNm bol su iç birde c vitamini kivi çok iyi geliyor
Tospik111 Adenbebek mrb ne için aldıklarını bilmiyorum sanırım anne ve bebeğin kanını ayrıştırıp detaylı inceleyecekler
Pelinizm Linnaella Bebişim iyi 🙈🙈🙈 Şimdiden çok özledim daha doktora gitmemize çok var zamanda geçmiyor 😩 Ayyy bu grip olduğumdan beri hissetmiyorum hareketlerini galiba kendimle uğraşmaktan 🙄
Pelinizm Linnaella Benimde ağrıyor belim ara ara hele ayakta çok kalırsam daha da ağrıyor🙄Normal bakalım daha ilerledikçe nerelerimiz ağrıcak😂😂😂
dml33 Linnaella ayakta kalmaktan belim agrimasa gayet iyim hep hayal kurardım esimin evimin altinda dukkani olsa yakin olsa die keske kurmasaymsm oyle hayal surekli gelio evi dagitio ya hergun ev temizliorm supuruorm 😊😊
Linnaella dml33 ☺️☺️☺️ Güzel yanı da var ama yorulunca belımız agroyor sanırım sen de Mezitli de oturuyorsun dimi
dml33 Linnaella evet mezitlide babil kavsagindaydim iki hafta once biraz daha ileri biyere tasindik mezitli ama yine
Linnaella Bide ben çok acıkıyorum Dr bana fazla kilo almak yok dedi 14 hafta da 2 kilo aldım böle devam edecezz deedi de edemeyecek gibiyim😊
dml33 Linnaella aliniyo valla ya kilo bnde bisey yemiorm.ekmek bile tatli istediginde cnm.evde yapiorm az bisey yiyorm zaten sabaha kalmio esim gece hepsini yiyo yinede aliorm 😊
Linnaella dml33 yakınız ben soli tarafındayım ☺️ Geçen eşimle Kipa’ya gittik bir hamiş gördüm aklıma sen geldin😀
dml33 Linnaella yakinmisiz kipaya evlendim evleneli 1 kere gittim bn 😊foruma giderdik simdi orayada gitmiorz evde çürücm sanirim 😀
Linnaella dml33 biz çocuklar olunca mecbur cıkıos istiyorlar ben arada cocukları kaynanama bırakıp kacios eşimle Doğum yaparsam bende zor çıkarım artık 3 cocukla😀