Melike_sevgi melike81_ hmm hadi hayırlısı başlanan 19 haftada anca öğrenebildim cinsiyeti o yüzden inşallah siz erken öğrenirsiniz
Melike_sevgi tatlibebegim_ genelde doğru çıkıyor ama sonuçta doktor değilim sadece kendi çevremde gördüklerimden ve oğluşumdan yola çıkarak söylüyorum 😌
Sevvalhmrc Melike_sevgi ay inşallah haydi bakalım kız istiyoruz bizde bi oğlumuz var buda kız olsa ne güzel olur 😌
esraa1717 Melike_sevgi Demi fasulye bende öyle hissediyorum ilk bebeğim koz erkek farketmez ama herkes kız istiyor aile de 😀
Melike_sevgi Safie2020 erkeklerin ki genelde fasulye şeklinde oluyor kızların da yuvarlak bide ense kalınlığına bakıyorum ben eğer ensesi gövdesiyle direk bitişikse genelde erkek çıkıyor eğer hafif bi kıvrım varsa boğaz kısmında kız diyorlar
Melike_sevgi esraa1717 çok şanslısınız cinsiyet ayrımı yapmayan bir aile😍 benim eşim 5 kız arasında tek erkek benimde ilk gebeliğim hepsi en hayırlısını istemişti ama erkek olduğunu duyunca da resmen bi parti vermediler😂😂😅😅
Melike_sevgi Elifderint ayy kafam karıştı keseye bakarsak kız deriz bebeğe bakarsak erkek 😂😂valla bilemedim en hayırlısı olsun ama belli olması lazım burda doktor tahminde bulunmadı mı
Onell Yaseminduygulu https://hizliresim.com/by6qqnl