Taze Azraa33 acilmm vardı rahim duvarim.incelmisti ve sancım çoktu 3 doz ciğer geliştirici yapıldı 4 gün hastanede yaptım 2 hafta doğumu erteleyebildiler 34. Haftada kontrole gitmiştim nst de sancım çok sıkınca ve acilmm 4 cm.bulunca acil sezeryana alındm.bebekler 2200 ve 2160 kg
fasulye-annesi Edanurr28 5+2 de öğrendik, şu an 6+1 kanamam vs olmadı 7+2 de keselere bakılacak bebek var mı diye. Göbeğimin altı ağrıyor ip çekiyor gibi böyle birşey yaşayan var mı? Çoğunlukla ayağımı üşüttüğümde yaşıyorum bu durumu
Edanurr28 Bennn ayın 3 nde ilk kez kontrole gittim hamile oldugumu öğrendim tek kese gözüktü bu salı da kalp atışını duymaya gittik doktor ben sana ikiz olduğunu söyledim mi dedi şok oldum napcağımı bilemedim çift yumurtaymış benimde
Eminesahin1 Edanurr28 bende bugün öğrendim 7+2 haftalık hamileyim çift yumurta 😀 5. Haftada keseyi görmüştük ama tek bir kese gözükmüştü bugün anında iki kese gözüktü 😀
Edanurr28 Eminesahin1 Ay ne güzel sağlıkla alalım kucağımıza ne hissettin peki ben çok değişik oldum farklı bir duyguymuş ikiz de rabbim herkese nasip etsin
Eminesahin1 Edanurr28 ilk gördüğümde ağladım açıkçası korktum nasıl bakcam nasıl taşıcam diye ama herkese de nasip olmuyor Allah verdiyse herşeyi kararlamıştır diye düşündüm değişik bir duygu inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza 😀
Edanurr28 Eminesahin1 dimi çok haklısınız ben çok ağladım yani ne bilim ilk muayenemde söylenseydi belki bu kadar yoğun bişey hissetmezdim garipsedim biraz ve bunu da 2 3 gün yaşadım sonrasında benimsedim rabbimin vardır bi bildiği dedim allah tüm bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 6+4 benim ikisininde kalp atışını duydum çok sağlıklı bir gebelik denildi bakalım nasıl bir yol bizi bekliyor heyecanlıyım
Eminesahin1 Edanurr28 benimde ilkinde tek kese gözüktü zaten küçücüktü 7+2de 2 tane keseyi gördük bende doktordan çıkınca ağladım sonra bitti yani çok pişman oldum zaten haftaya tekrar gidicem her hafta mı oluyor kontrol acaba sigorta yaptırmıştım hemen haklarım bitecek 😀 bide bana biri 7 haftalık biri 7+2 dedi sizin nasıl
Elifttk Edanurr28 6+6 da ılk muayeneye gıttıgımde ogrendım cıft yumurta suan 12 haftalığım ve kanamam var kese dısında dedı sureklı yatıyorum ıkızlerde çok normal dedi düşük rıskı var rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Elifttk Edanurr28 bır hafta önce anıden yoğun kanamam oldu acıle gıttım yatış verdi progestan ıgne 3 gün kaldım her gün bebeklerin kalp atışını baktılar yapacak bırsey yok dinlenmekten başka dedi ımza atıp çıktım ewde yatıyorum sureklı lekelenme devam bır hafta sonra kontrol var pazartesi gıdecem ıns
Edanurr28 Eminesahin1 Benimde biri 1 gün önce gidiyor benden 14 tane test istediii doktor devlette yaptırcam onları randevu aldım 25 nde işte onları yaptırdıktan sonra tekrar gitcem doktora bakalım ne dicek
Eminesahin1 Edanurr28 ne testi istedi ki bende hiç test istemedi bide benim çok akıntım var kaşıntım var 2 haftadır geçmiyor fitil verdi bu gece denicem Folik asiti bıraktırdı bana multivitamin verdi onun içinde de var zaten dedi
Edanurr28 Bilmiyorum ya kan idrar felan var içinde 14 tane bide devlette yaptırcam dedim olur farketmez yaptır tekrar gel bakalım dedi folikasit kullanıyorum ben her gün bide mide bulantım çok vardı onun içinde ayrı ilaç verdi gece yatmadan 2 tane iç iyi gelcek dedi gerçekten de faydalarını gördüm Eminesahin1