Elffth_2017 Çatlatma iğnesinden ne kadar zaman sonra test yapılır benim dün 6.gündü test yaptım kan verdim gebelik pozitif çıktı ne kadar doğru
Elaninannesi1 Elffth_2017 aynıyız zaman olark da kaç çıktı değerin benden de bugün kan istedi bat 19 20 si
alyamm_33 Elffth_2017 bana da doktorun bekle dedi ama bugün 11 gün çatlatma iğnenin dayanamıyorum yapmak istiyorum kendimi çok zor tutuyorum net çıkar mı bilmiyorum
Kubra_enc34 Elffth_2017 14 gün beklemen gerekiyor hsg rahim filmini çek hem sorun ne ise ortaya çıkıyor hem gebelik şansın yükseliyor benim 2 çatlatma iğnesi 2 aşılamadan sonra tutmadı hsg filmini çektiğim ay hamile kaldım hakkında hayırlısı olsun inşallah 🌸
likesah Gamzealptkn olabilir bazi kisilerde 12. Gune kadar suruyor etkisi en dogru sonucu 14-15. Gun alirsiniz.
Gamzealptkn İğnenn 5. Günü test yapmştım çok net 2. Çizgi vardı iğnenn etkisi dediler şimdi yaptm hayalet denilcek kdr hatta kuruma çizgi diyebilceğimz kdr gözüküyo bugn 10. Gn böyle olduktan snra hcg yükseliyo mu ?
Gamzealptkn likesah peki normalde süreç böyle mi oluyo iğnenn etkisinden snra megatfleşip poztife mi dönüyo
likesah Gamzealptkn evet igne yalanci pozitif bir etki yaratiyor sonra etkisi geciyor o arada dollenme olup embriyo olustuysa embriyo rahme tutunduktan sonra beta bu sefer hamilelikten dolayi yukseliyor.
Gamzealptkn alyamm_33 benm de 10. Gn çok aşırı silik bi çizgi çktı kan vermedm herkes iğnenn etkisidr 14. Günü bekle ddi bnde beklym