Elifkodalogluuu Kızlar hamilelikte yasak olan karides ve kalamari tüketen var mı çok canım cektigi için az da olsa yedim ama şimdi pişmanlık duyuyorum
Vandb Elifkodalogluuu az yediysen dert etme o kadar tadımlık bakarsın nolcak o kadardan afiyet olsun yarasınn😊
cokbilmismom adatuna böyle bir yasak yok ki cıva oranı düşük ürünler ikiside abartmamak kaydıyla temiz ve iyi pişmiş şekilde ayda bir iki yenilir Araştırdığımd da bu şekilde yazıyor her yerde
likesah Elifkodalogluuu ben tadimlik yedim. Temizliginden ve pismesinden eminseniz cok olmamak sartiyla karides ve kalamar tuketilebilir diyor bazi doktorlar. Midye tuketmemek gerekiyor.
aslanprenses_ Elifkodalogluuu karides yemedim o kesin yasak biliyorum. Ama doktorum kalamar yiyebilirsin demişti. Bir kaç kez kalamar yedim.
cokbilmismom Kalamar ve karides tamamen yasak değil ki cıva oranı bebegi etkileyicek kadar yüksek değil çünkü ayda bir iki kez yenilebilir abartmamak kaydıyla ve temizliğinden ve iyi piştiğinden emin olarak
sukran0046 Begovicka bende merak ediyorum acaba tadı nasıl diye neye benziyor şu soğan halkası gibi yapıyorlar ya çok güzel gözüküyor
esraa1717 Elifkodalogluuu yani 2 3 parça aldıysan bieşy olmaz eşim yanımda geçen yerken bende 1 tanecik yedim o kadar bişey olmaz ☺️
cokbilmismom sukran0046 soğan halkası gibi olan kalamar çok güzel tavuk eti gibi diyebilirim ama tam onun gibide değil cok lezzetli 😋
Begovicka sukran0046 aaa simdi gordum yazdiginizi yaa, evet sogan halkasi gibi duruyor ya acayip canim cekiyor. Kim yerse haber versin 😂 benim doguma da az kaldi yani mart ortasi gibi duruyor insallah .D
Begovicka cokbilmismom hamilelik bitsin kesinlikle tadicam, bi de beyaz bi sosa batiiriyorlar mmmm cok leziz gorunuyor 😅🫠
Minikperi Elifkodalogluuu tamam sonuçta az da olsa tüketiyorsunuz. Onlar ne kadar zararlıysa kalamarın ya da diğerlerinin azı da o kadar zararlı.