pnarusluu Arkadaşlar selam ben 7.ayına kadar mide bulantısı kusma vs hiç birşey yaşamamadım ama şuan ne zaman 7.ayıma girdim mide bulantım ve kusmam başladı böyle olan var mı ? İştahım kesildi bir tabak yemeği bitiremiyorum bile..
xbebegimx pnarusluu 16ya kadar bulantiyla basim dertteydi simdi 36dayim bi kac gundur yine basladi bbek baskisindan falan mi acaba bilmiyorum :/
umudumsun35 pnarusluu bende hiç yaşamadım mide bulantısı ve kusma.Ama 3.tremeser girdim gireli mide yanması aşırı yaşıyorum.bel ağrısı yaşıyorum.sanki sonu daha zormuş hamileliğin
alynozds Benimde bu hafta sonunda 3. Trimestere giricem ilk aylarda olan mide bulantısı geri geliyormu acaba üstte kalsın
Egemenveannesi pnarusluu Bn öncesinde de kusuyordm geçmişti 2 aydır rahattim 7 Aylık oldum 3 gündür bnmde midem bulanıyor yemek yemek istemiyorum ekmek arası yiyorm midemi tutsun diye ama böylede kilo alicam diye korkuyorum sezaryen yerimde sızlıyor bi kaç gündür bilmiyorm alakası varımdır
pnarusluu Egemenveannesi geceleri mide yanması ile uyanıp sonu kusmaya bitiyor helak oldum kaç gündür
December pnarusluu ilk uc ay bulantım oldu kusmam olmamıştı 7. Aya girdim gireli midem bulanıyor bazen kusuyorum. Doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Bebek mideye baskı yapıyor normalde reflüm var onu tetikliyor diye düşünüyorum çok zor. Bitecek inşallah.
pnarusluu December ılık süt ve tuzlu bişeyler yiyorum ama banamısın demiyor geceleri mide yanması eşliğinde kusma eşlik ediyor
pnarusluu pnarusluu bende 28+6 yım midem çok kötü araştırdım bebek büyüdüğü için organlara baskı yapıyormuş o yüzden olabilirmiş ve uzun süre mide yanması mide bulantısına çeviriyormuş
minimix pnarusluu ay hayır ya ilk 4 ay hep kustum sonra düzeldi son aylar yeniden mi başlayacak şimdi
pnarusluu minimix korkmayın korkmayın belki sizde olmaz 😇 bende 27 haftama kadar hiç mide bulantısı çekmedim belkide benim bünyede son aylarda eror verdi. Korkut stres yapmayın lütfen 😫🙏🙏💓
Begovicka Benimde 2. Trimesterda basladi, birazdan doktora gitmemiz lazim ama kalkamiyorum bulantidan. 1. Tride sadece 1 hafta falan bulanmisti ve gecmisti ama su an cok fenaa, kusmalarda cabasi.
pnarusluu Egemenveannesi normal süt evet bende de yapıyor ama ben laktozsuz süt içiyorum anında rahatlatıyor pınsr denge denedim pek bir etki yapmadı ama içim rahat laktozsuz süt iyi geldi bana birde onu dene canım laktoz dokunuyor olabilir
Egemenveannesi pnarusluu denedim canim oda fayda etmedi normal de de Laktozsuz kullanıyorm midem normal de de hassas reflum vardi